...

Yritysvideot

Video on tehokas työväline yrityksesi tarinan kertomiseen maailmalle!

Oletko joskus nähnyt huippukiinnostavan ja hyvin toteutetun yrityksen esittelyvideon? Varmaankin samalla mietit, että tuollaisen haluaisin myös omasta yrityksestäni, eikös niin? Lähdetään tekemään sellainen yhdessä.

Yritysvideoiden avulla voit muun muassa esitellä yrityksesi tarinan muodossa. Palvelusi ja tuotteesi voivat olla pääroolissa sekä myös henkilökuntasi ja asiakkaiden tyytyväiset ilmeet. Kaiken tämän teet omalla tyylilläsi, me autamme toteutuksen kanssa.

Kohderyhmän valinta

Se, että viestisi tavoittaa oikean kohderyhmän ja uppoaa siihen, on videomarkkinoinnin ydintä. Varsinkin sosiaalisessa mediassa tämä korostuu. Se kaikista hienoin ja suurella budjetilla tehty video ei välttämättä herätäkään ihmisissä kiinnostusta, vaan se saatetaan ohittaa mainoksena.

Meillä on kokemukseen ja tutkittuun tietoon perustuva asiantuntemus siitä, minkälaiset yritysvideot toimivat millekin kohderyhmälle. Olemme tehneet tiimimme kanssa yli viisi sataa yritysvideota ja nähneet niiden toimivuuden tai toimimattomuuden. Asiantuntijuutemme ei rajoitu pelkästään videoiden tuotantoon, vaan olemme halutessasi luomassa koko tarinaa aina käsikirjoituksesta videon markkinointiin saakka.

Miksi valita Evigo?

Oli sitten ajatuksesi tehdä upea esittelyvideo yrityksestäsi nettisivuillesi, sarja YouTube -videoita tai kokeilla erilaisten some-videoiden toimivuutta, olemme taatusti hyvä kumppani. Videotuotantoyhtiönä varmistamme, että yritysvideostasi tulee samaan aikaan laadukas, mutta myös helposti lähestyttävä ja kohderyhmä huomioon ottava.

Olemme kustannustehokas tuotantoyhtiö, jolla on laaja kokemus yritysvideoista. Teemme videoihin tarvittavan määrän muutostöitä, jotta lopputulos on teitä tyydyttävä. Annamme videoille tyytyväisyystakuun.

Hinnoittelu

Yritysvideoiden hinnoittelu on yleensä tapauskohtaista. Hintaan vaikuttaa alkusuunnittelun ja käsikirjoittamisen kesto, kuvaamiseen käytettyjen työtuntien määrä sekä editointivaiheen kesto. Kuluja voi tulla myös näyttelijöistä, somistuksesta, äänituotannoista spiikkeineen sekä nykyisin myös videoiden tekstittämisestä. Laskemme hintaan myös kuvaustiimimme matkakulut.

Olemme kuitenkin laskeneet muutaman yritysvideopaketin, jotta saat helpommin kuvan siitä, mitä haluamasi tuotanto voisi maksaa. Varsinainen hinnoittelu määritellään kuitenkin vasta sitten, kun tiedämme videon laatuvaatimukset ja muut tärkeät tiedot.

Tällaisia yritysvideoita olemme muun muassa tehneet:

Palveluiden hinnasto

 

Hinnat eivät sisällä matkakuluja, näyttelijäkuluja, somistus- ja maskeerauskuluja. Kuvauksien tilavuokrat eivät myöskään sisälly hintoihin.

 

Videotuotannot

Yritysvideo 60 s. 1525 €
Yritysvideo 120 s. 1825 €

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verkkolaskuosoitetietomme:

Verkkolaskuosoite: 003731373563
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: invoice-31373563@kollektor.fi

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Evigo Oy
31373563
PL 100
80020 Kollektor Scan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.