Miksi markkinoida sosiaalisessa mediassa?

Tilastokeskuksen mukaan sosiaalisen median käyttö Suomessa on kasvanut korona-aikana noin 13 prosenttia. Vuonna 2020 69 prosenttia suomalaisista käytti aktiivisesti jotain sosiaalisen median kanavaa.

Sosiaalinen media sopii jokaiselle yritykselle markkinoinnin välineeksi. Emme keksi yhtään syytä, miksi yrityksen ei pitäisi markkinoida somessa.

Palvelumme

Mikä tekee some-markkinoinnista ylivertaisen?

Some-kampanjoita on helpompi mitata kuin esimerkiksi perinteisten medioiden kampanjoita.  Some-kanavien kampanjatyökalut antavat omat tilastonsa mainonnan tuloksista ja lisäksi käytössä ovat omien kotisivujen analytiikka ja konversioiden mittaamiseen tarkoitetut palvelut. Näiden avulla voit laskea tuoton käytetyille markkinointieuroille.

Sosiaalinen media perustuu siihen, että käyttäjistä tiedetään paljon markkinoinnin kohdentamiseen liittyvää tietoa. Voit tehdä helposti kohdennuksen esimerkiksi alueellisesti, sukupuolen perusteella, kiinnostusten kohteiden mukaan tai vaikkapa työnimikkeen mukaan. Näin saat aikaiseksi tehokkaampaa markkinointia.

Kaiken verkkosisällön voi linkittää toisiinsa. Kotisivuille voidaan asentaa pixels-koodeja, jotka aktivoituvat, kun sivustollesi tulee vierailija. Myöhemmin, kun sivustovierailija menee someen, hän alkaa saada siellä yrityksesi mainontaa. Some-kanavien kampanjasivuilta pystyy myös suuntaamaan markkinoinnin esimerkiksi kanavasi seuraajille ja tykkääjille.

Kuten kaikessa muussakin mainonnassa, toistoissa on voimaa. Oma viesti on saatava mahdollisimman monesti potentiaalisen asiakkaan tietoisuuteen. Tähän tarkoitukseen uudelleen markkinoinnin työkalut ovat kuin luotuja. Olisihan sulaa hulluutta jättää yrityksestäsi kiinnostunut henkilö vaille jatkomarkkinointia.

Somen ja verkon yhdistäminen liidi-generaattoriksi on tutkitusti maailman tehokkain markkinoinnin keino. Tarkoituksena on hankkia potentiaalisten asiakkaiden yhteystietoja, joihin myöhemmin ollaan yhteydessä sähköpostilla, suorilla viesteillä tai soittamalla.

Some-kampanjoissa on nykyään omat liidien keräykseen tarkoitetut työkalut, joiden avulla saat suoraan kontaktitietoja somen käyttäjiltä valitsemastasi kohderyhmästä. Näiden etu on siinä, ettei potentiaalin tarvitse poistua some-kanavalta, vaan he voivat täyttää yhteystietolomakkeen suoraan sivuilla.

Toinen oiva keino liidien keräämiseen on tehdä someen sellaisia julkaisuja ja kampanjoita, jotka saavat potentiaalin siirtymään joko kotisivuillesi tai ns. laskeutumissivustolle. Siellä he täyttävät yhteystiedot ja voit aloittaa heille suoran markkinoinnin.

Asiakkaan yhteystiedot ovat nykyään kultaakin arvokkaampaa. Ja mikä parasta, kun olet saanut heiltä markkinointiluvan, tämä tieto on pysyvää. Voit automatisoida heille vaikkapa uutiskirjeen lähteväksi joka kuukausi.

Sosiaalinen media on mitä oivallisin väylä verkostojen kasvattamiseen. Asiakkaasi, yhteistyökumppanisi ja kilpailijasi käyttävät myös somea. Voit alkaa aluksi seurata heitä ja täten osoittaa kiinnostuksesi ennen kuin olet heihin suoraan yhteydessä.

Somessa voit kerätä asiakaspalautteita ennenkuulumattoman yksinkertaisesti. Tätä kutsutaan myös sosiaalisen median kuunteluksi. Voit osallistua yritystäsi tai toimialaasi koskeviin keskusteluihin ja tämän jälkeen voit olla yhteydessä keskusteluun osallistuneisiin.

Usein on hyvä tietää, mitä kilpailijasi tekevät. Tähän some antaa hyvät mahdollisuudet. Esimerkiksi Facebookista pystyt näkemään myös, minkälaisia maksettuja kampanjoita kilpailijasi tekevät.

Sosiaalisen median kautta voit parantaa myös oman kotisivusi menestymistä hakukoneiden tuloksissa (SEO). Hakukoneoptimoinnin kannalta sivustollesi johtavien ja sivustoltasi johtavien linkkien merkitys on suuri. Tässä some on oiva työväline. Voit esimerkiksi tehdä sivustollesi asiantuntija-artikkelin jostain tärkeästä aiheesta ja linkittää sen eri some-kanavillesi.

Palvelumme

Miten voit hyötyä asiantuntijuudestamme?

Tilaa meiltä some-suunnitelma

Analysoimme some-markkinoinnin nykyisen tilanteesi ja teemme suunnitelman, miten voisit menestyä somen avulla. Teemme ehdotuksen, mitä some-kanavia sinun kuuluisi käyttää ja minkälaiset julkaisut voisivat toimialallasi toimia. Voimme myös miettiä, kuinka paljon aikaa ja rahaa someen kannattaa sijoittaa.

Hanki meiltä some-kalenteri

Suunnittelemme kanssasi some-kalenterin vuodeksi eteenpäin. Kalenteroimme, mitä julkaisuja kannattaisi tehdä milloinkin ja milloin somessa kannattaa olla aktiivinen. Some-kalenteri on helppo keino saada tuloksia aikaan pitkäjänteisesti.

Osta meiltä sisällöntuotantoa

Voimme tuottaa puolestasi kiinnostavaa sisältöä sosiaalisen median kanavillesi. Voimme kirjoittaa kiinnostavia tekstejä ja tuottaa upeita kuvia sekä mukaansatempaavia videoita. Teemme myös live-striimauksia.

Anna meidän hoitaa some-kampanjasi

Some-kampanjoiden luominen ei ole vaikeaa, mutta silti ammattilaiset saavat usein sijoitetulle rahalle enemmän vastinetta. Me osaamme kohdentaa kampanjat oikein, ylläpidämme kampanjoita päivittäin ja teemme split-testauksia, jotta saisit aikaiseksi mahdollisemman paljon myyntiä.

Ulkoista julkaisujen teko meille

On tärkeää, että sosiaaliseen mediaan tehdään julkaisuja. Määrällä ei ole kauhean suurta merkitystä, vaan sillä minkälaisia julkaisuja tehdään. Jokaisella kanavalla on omat lainalaisuutensa. Me tunnemme ne hyvin. Olemme myös väsymättömiä tekemään julkaisuja ja pysymme suunnitellussa aikataulussa.

Tilaa koko paketti meiltä

Sosiaalisessa mediassa pitää olla sosiaalinen. Kommentteihin on vastattava ja seuraajille pitää laittaa viestejä. Julkaisut on osattava tehdä myös niin, että ne sitouttavat seuraajakuntaa. Muuten koko homma on aika lailla ajanhukkaa. Siksi suosittelemmekin, että annat somesi ammattilaisten hoidettavaksi - aina suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin.

Tee tilaus

Evigon kanavia seuraa yli 320 000 ihmistä

Meidät kannattaa valita some-markkinoinnin asiantuntijaksi, sillä tunnemme somen. Olemme saaneet aikaiseksi valtavia onnistumisia, mutta olemme myös kolunneet somessa kuoppia. Tiedämme, mikä toimii ja mikä ei, koska meillä on omakohtaista kokemusta. Olemme käyttäneet somekampanjoihin kymmeniä tuhansia euroja ja saavuttaneet uskomattomia asioita.

Tässä lista kanavista, jotka ovat täysin meidän omiamme ja meidän kasvattamiamme:

Finland Online Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Facebook-icon

Finland Onlinea seuraa Facebookissa noin 304 000 ihmistä kautta maailman. Julkaisemme sivulla suomalaisia ja kansainvälistä yleisöä kiinnostavia artikkeleita sekä videoita Suomesta.

Finland Online Español Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Facebook-icon

Finland Online Español -sivua seuraa Facebookissa noin 7000 espanjankielistä ihmistä. Julkaisemme sivulla artikkeleita ja videoita espanjaksi. Julkaisujen aiheena on matkailuun ja suomalaisuuteen liittyvät ajankohtaiset asiat.

Finland Online Suomi Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Facebook-icon

Finland Onlinea Suomi -sivua seuraa Facebookissa noin 3500 suomalaista. Julkaisemme sivulla artikkeleita ja videoita, jotka liittyvät ajankohtaisiin ilmiöihin ja mielenkiintoisiin kohteisiin Suomessa.

Rovaniemi Online Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Facebook-icon

Rovaniemi Online on digitaalinen paikallismedia. Sen Facebook-sivua seuraa noin 4000 Rovaniemestä kiinnostunutta henkilöä. Sivulla julkaistaan videoita ja artikkeleita, jotka liittyvät Rovaniemeen.

Evigo Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Facebook-icon

Evigon Facebook-sivua seuraa noin 200 henkilöä. Julkaisemme siellä lähinnä making off -kuvia sekä asiakkaillemme tekemiämme videoita ja kuvia.

Evigo designEvigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Instagram-icon

Evigon Instagram-tiliä seuraa noin 7500 henkilöä. Julkaisemme seinällä näyttäviä kuvia ja videoita, joita otamme kuvausreissuillamme.

Rovaniemi OnlineEvigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-Instagram-icon

Rovaniemi Onlinen Instagram-feediä seuraa noin 500 ihmistä. He saavat nauttia Rovaniemeä koskevista kuvista ja videoista. Näiden aiheet liittyvät usein paikallisiin yrityksiin sekä ajankohtaisiin ilmiöihin.

Tee tilaus
Evigo-mainostoimisto-mediatalo-kultainen-somepaketti

Kultainen somepaketti (kuukausimaksulla)

990,00 

Somepaketti, mikä sisältää 200 €:lla kampanjoita.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-hopeinen-somepaketti

Hopeinen somepaketti (kuukausimaksulla)

630,00 

Somepaketti, mikä sisältää 100 €:lla kampanjoita.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-pronssinen-somepaketti

Pronssinen somepaketti (kuukausimaksulla)

410,00 

Somepaketti, mikä sisältää 50 €:lla kampanjoita.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-some-julkaisuja-10-kpl

10 kpl somejulkaisuja

600,00 

10 kpl some-julkaisuja.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-5-kpl-somevideoita

5 kpl somevideoita

1780,00 

Tuotamme 5 kpl noin minuutin somevideoita.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-3-kpl-somevideoita

3 kpl somevideoita

1120,00 

Tuotamme 3 kpl noin minuutin somevideoita.

5 kpl somekampanjoita

400,00 

Teemme 5 kpl somekampanjoita puolestanne

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-somekalenteri

Somekalenteri

320,00 

Yrityksellesi räätälöity sosiaalisen median julkaisukalenteri.

Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-some-suunnitelma

Some-suunnitelma

200,00 

Asiantuntijaehdotus some-suunnitelmaksi.