...

Tapahtumavideot

Visualisoi tapahtumasi videolla

Oletko järjestämässä tapahtumaa, mistä haluaisit ikuisen muiston tai tehokkaan markkinointivideon tulevia tapahtumiasi ajatellen? Meidän tiimimme avulla saat tapahtumastasi upean videon, mikä tuotetaan suunnittelusta viimeistelyyn saakka toimestamme. Toki niin, että videosta tulee näköisesi.

Olipa kyseessä sitten häät, sukujuhlat, musiikkifestarit tai seminaari, olemme luova kumppanisi tunnelman taltioinnissa videoksi. Meiltä saat myös striimauspalvelut.

Tapahtumavideo kertoo tarinan tärkeästä hetkestä

Tapahtumien järjestelyihin käytetään usein paljon aikaa, vaivaa ja rahaa. Ajatus on, että ihmiset saapuvat tärkeään hetkeen paikan päälle, mutta aina tämä ei onnistu. Videon avulla välität tapahtumasi tunnelman myös heille, jotka eivät pääse paikalle. Tapahtumavideo auttaa myös markkinoimana seuraavaa tapahtumaa.

Tärkeää on fiiliksen välittäminen ja siinä me astumme kuvaan. Teemme juuri sellainen videon, minkä tapahtumastasi haluat.

Tapahtumavideon hinta?

Hinnoittelu koostuu lähinnä kuvaajien määrästä, tapahtuman pituudesta sekä editointiin käytettävästä työajasta. Tapahtumasta kuvataan yleensä paljon materiaalia, joista video koostetaan. Tämän vuoksi editointiin menee yleensä työaikaa runsaasti.

Olemme luoneet muutaman tapahtumavideoiden tuotepaketin, joista saat hyvän kuvan tapahtumasi videoinnin hinnasta.

Miksi valita Evigo?

Meidän ammattitaitoamme on kuunnella, mitä videoltasi haluat. Olemme mukana suunnittelemassa tapahtuman videointia kanssasi ja osaamme kertoa haluamasi tarinan videon muodossa. Olemme tehneet tätä vuosikausia.

Meillä on laadukas kalusto sekä ammattitiimi niin kuvaamisen, kuin ohjaamisen ja editoinnin saralla. Viimeistelemme videota niin kauan, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Referenssejämme tapahtumavideoista:

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.