...

Videomarkkinointi

Videot ovat tähän hetken kuuminta hottia!

Videot ovat varsin tehokas markkinoinnin työväline, oli niiden jakelukanava sitten mikä tahansa. Vuonna 2021 videot muodostivat jo 81 % kaikesta kuluttajien Internet-liikenteestä. Ja toisin kuin yleisesti uskotaan, videomarkkinoinnin ei tarvitse olla superkallista, eikä videoiden hallinnan, jakelun ja jakamisen tarvitse olla vaikeaa.

Lisäksi videomarkkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosentti on todella vaikuttava, sillä 89 % markkinoijista sanoo, että videon käyttö tuottaa heille suuren sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Joten kun on kyse markkinointitoimintojen valinnasta, et voi ohittaa videoita.

Miksi markkinoida?

Usein tehdään video ja sen tuotantoon satsataan paljon niin henkilöstöresursseja kuin rahaakin. Tämän jälkeen videota ei levitetä mihinkään tai sille ei hankita katsojia mistään. Siinä ei ole mitään järkeä.

Yritykset eivät tarvitse yhtään ainoaa videota, ne tarvitsevat myyntiä. Videot voivat olla hyvä työkalu myynnin edistämiseen, mutta sellaisenaan ne ovat aivan turhia – paitsi jos tykkää taiteesta hirmuisesti.

Videot kertovat enemmän kuin tuhat kuvaa. Niiden avulla saat kerrottua tarinoita, asiakkaasi kokemuksia tai työntekijöidesi fiiliksiä. Videot vaan yksinkertaisesti kiinnostavat ihmisiä.

Miksi Evigo?

Meidän filosofiamme on se, että keskustelemme asiakkaamme kanssa aina siitä, mikä on videon tarkoitus ja miten sen tuotantoon käytetyille resursseille saataisiin vastiketta. On esimerkiksi sulaa hulluutta sijoittaa videon tekoon 2000 euroa, jos siitä tulee innostumaan vain kourallinen Facebook-sivun seuraajia, jotka jo muutenkin tuntevat yrityksen.

Me emme myy sinulle videotuotantoa, jos et aio käyttää rahaa videon levitykseen. Orgaaniseen levitykseen menevät videot kannattaa tehdä itse. Silloin niihin tulee myös sopiva omakotoisuus, mikä voi siivittää orgaanista leviämistä.

Valitse meidät, jos haluat kumppanin, joka oikeasti välittää ja haluaa sinun menestyvän. Silloin myös me menestymme.

Me tiedämme missä kohderyhmäsi on ja miten se kannattaa järkevimmin tavoittaa. Tietomme perustuu tutkimuksiin, joita seuraamme sekä myös omiin kokemuksiimme.

Hanki kauttamme yleisö

Tehdään yhdessä teille videomarkkinoinnin suunnitelma ja vuosikalenteri. Tämän jälkeen aletaan toteuttamaan tätä suunnitelmaa. Se voi olla pelkkää somemainontaa tai voimme tehdä kampanjoita myös TV:ssä ja verkossa.

Evigolla on myös omat jakelukanavansa – Finland Online ja Rovaniemi Online. Niitä seuraa yli 320 000 ihmistä ympäri maailman. Olemme asiantuntijoita siinä, miten juuri sinun kohderyhmäsi saadaan tavoitettua videoiden avulla.

Keräämme jatkuvasti dataa siitä, minkälainen videosisältö toimii millekin kohderyhmälle ja kanavalle. Saat kaiken tämän tiedon käyttöösi, jotta yrityksesi vallottaisi lisää markkinoita ja menestyisi.

Hinta: 80 € / työtunti

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.