...

Rekrytointivideot

Tehosta rekrykampanjaasi videolla

Monilla aloilla on tällä hetkellä työntekijäpula ja kohtaanto-ongelma. Miten löytää oikea tekijä tiimiin? Sitä moni meistä miettii.

Meillä on hyviä kokemuksia rekrytointivideokampanjoista, joita olemme asiakkaillemme tehneet. Olemme muun muassa saaneet hankittua Lapin Teollisuushuolto Oy:lle 18 uutta työntekijää yhden rekrytointivideon ja sille tehdyn Facebook-kampanjan avulla.

Millainen on hyvä rekrytointivideo?

 

Rekrytointivideo on oltava sellainen, mihin katsoja pystyy samaistumaan. Se on äärettömän tärkeää. Videon pitää herättää katsojassa tunne, että tuonne minä haluan töihin.

Kokemuksemme mukaan mainostyyppiset videot eivät toimi rekrytoinnissa. Tunteet, ihmisläheisyys ja puhuttelevat videot ovat puolestaan varsin tehokkaita. Parhaiten näyttävät toimivan sellaiset videot, missä yrityksen omistaja tai henkilöstöhallinnosta vastaava kertoo omin sanoin yritysestä ja rerytoinnista.

Käytä laskeutumissivustoa

Rekrytointivideo ei välttämättä yksin riitä, mutta sillä herätetään kiinnostus työpaikkaa kohtaan. Teemme usein asiakkaillemme kokonaiskampanjan, mikä sisältää myös ns. laskeutumissivuston, minne videon katsoja ohjataan. Sieltä hän saa lisätietoa yrityksestä ja rekrytoinnista.

Laskeutumissivustolla voi olla myös muita aiheeseen liittyviä videoita, kuten laajempi yrityksen esittely, tulevien työkavereiden haastatteluja ja asiakkaiden kommentteja yrityksestä. Laskeutumissivuston kautta työpaikasta kiinnostunut voi jättää hakemuksen CV:n sekä samalla jättää yhteystiedot rekrytoijalle. Selkeä laskeutumissivusto auttaa myös siinä, ettei sivustolle tuleva eksy mihinkään epäoleelliseen paikkaan. Näin käy usein, jos katsoa ohjataan videosta esimerkiksi rekrytoivan yrityksen omilla kotisivuille.

Mikä rekrytointivideossa maksaa?

Rekrytointivideon tuotanto maksaa kauttamme 1600 eurosta ylöspäin. Lisäksi tarvitset rahaa videon levittämiseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tähän suosittelemme käytettävän vähintään saman verran kuin videon tuotantoonkin. Laskeutumissivuston teemme 400 eurolla.

Yhteensä koko rekrytointikampanjan markkinointi avullamme maksaa 3200 tai enemmän, mainoksen kestosta ja kampanjoinnin laajuudesta riippuen.

Miksi valita Evigo?

Osaamme tehdä kohderyhmääsi uppoavan videon. Mikäli haluat rekrytoinnilla aikaan tuloksia, osaamme auttaa myös videon levittämisessä sekä hakemusten vastaanottamisessa laskeutumissivuston kautta.

Meillä on varsin hyviä kokemuksia rekrytointivideoiden hyödyntämisestä osana rekrytointikampanjaa. Ammattitaitoinen tiimimme on mukana videon käsikirjoittamisessa ja toteutuksessa, joten voit itse ottaa rennosti.

Ohessa muutama rekrytointivideo, jotka olemme tehneet:

Palveluiden hinnasto

 

Hinnat eivät sisällä matkakuluja, näyttelijäkuluja, somistus- ja maskeerauskuluja. Kuvauksien tilavuokrat eivät myöskään sisälly hintoihin.

 

Videotuotannot

Rekrytointivideo 60 s. 825 €
Rekrytointivideo 120 s. 1025 €

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verkkolaskuosoitetietomme:

Verkkolaskuosoite: 003731373563
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: invoice-31373563@kollektor.fi

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Evigo Oy
31373563
PL 100
80020 Kollektor Scan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.