Livestriimauksen avulla voit tavoittaa suuren määrän ihmisiä

Livestriimauksen suosio on kasvanut voimakkaasti vuodesta 2015, jolloin Facebook Live julkaistiin. Sosiaalisen median jättiläiset (Twitter, Google ja Facebook) ovat ennustaneet livestriimauksen olevan merkittävässä roolissa tulevaisuudessa. Teknologian kehityksen myötä ovat livestriimauksen mahdollisuudet merkittävät niin yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Evigo oli vastaamassa livestriimistä Rovaniemen Joulukalenteri 2020, jossa striimauspäiviä oli yhteensä 24. Olemme tämän lisäksi olleet mukana useammissa pienemmissä tuotannoissa, joista etenkin hautajais-striimit ovat olleet meillä kysyttyjä.

Evigon livestriimauksen taikaa:

  • Jopa Full-HD tasoista laatua katsojille (laadukkaat 4K-kamerat sekä laadukas tietokone)
  • Laadukas äänentoisto (investointi mikrofoneihin ja tekniikkaan)
  • Stream-operaattori (Evigon koulutettu stream-operaattori varmistaa, että kokonaisuus toimii)
  • Ratkaisukeskeistä toimintaa
  • Verkkoyhteyksiin panostaminen osana laadukasta livestriimausta

Lue lisää

4 syytä miksi kannattaa livestriimata

1. Livelähetyksillä on oma paikkansa videoiden katselussa, sillä ne saavat ihmiset uteliaiksi. Livestream vastaa kysymykseen: mitä tapahtuu juuri nyt?
2. Facebook Live ja Instagram Live herättävät huomiota, sillä liven ollessa päällä, näkevät ihmiset niissä "live" symbolin.
3. Livestream on aitoa. Reaaliajassa ei voi editoida tapahtumia, jonka vuoksi ilmassa on aina pientä jännitystä. Livessä voi myös ottaa kommentteja katsojilta ja kommunikoida heidän kanssaan.
4. Sosiaalisen median yhtiöt nostavat live-videoita esille käyttäjien uutisvirrassa, sillä live-videot ovat nyt suurinta hottia. Tämä kaikki lisää yrityksesi somekanavien suosiota ja tehoa.

TEE TARJOUSPYYNTÖ
Evigo-mainostoimisto-mediatalo-Rovaniemi-live-streaming

Alkaen 400 €

Sisältäen:

  • Striimaus haluamaasi kanavalle
  • Alkuvalmistelut ja purku
  • 1 tunnin striimaus
  • Kaksi kuvakulmaa
  • Yksi kuvaaja

Miten etenemme asiassa?

Ota yhteyttä

Helpoin tapa aloittaa striimauksen suunnittelu ja tilaus, on soittaa meille tai laittaa viestiä. Voimme yhdessä käydä läpi palvelutarpeesi.

Käsikirjoitus

Teemme yhdessä käsikirjoituksen striimin kululle, jotta osaamme ottaa huomioon striimin tekniset vaatimukset. Käsikirjoitus auttaa myös striimin esiintyjiä valmistautumaan.

Tiedottaminen

On hyvä tehdä suunnitelma siitä, miten striimille saadaan katsojia ja miten potentiaaliset katsojat löytävät striimin. Tiedotussuunnitelma myös toteutetaan yhdessä.

Kuvaaminen ja striimi

Striimaus vaatii valmisteluja meidän toimistolla kuin myös kuvauspaikalla. Kuvauspaikalle pitää mennä vähintään tuntia aikaisemmin, usein jopa kolmea tuntia aikaisemmin. Kuvauksen jälkeen striimaajat purkavat kaluston, vievät sen takaisin toimistolle ja mahdollisesti editoivat striimistä valmiin videon.

HINNASTO

Muita toteuttamiamme striimejä

Olemme tehneet lukuisia konserttien ja keikkojen striimauksia. Pystymme järjestämään striimaukset myös siten, että katsojat maksavat striimin katselusta. Jokaiselle katsojalle tulee oma yksityinen pääsykoodi striimiin.

Olemme striimanneet oppilaitoksien luentoja sekä yritysten koulutuksia useampaan otteeseen. Lisäksi olemme toteuttaneet myös yritysten etäkokouksia. Voimme järjestää striimeihin myös interaktiivisuuden yhdistämällä striimin jonkun videoneuvottelusovelluksen kuten Teamsin tai Zoomin kanssa.

Monenlaiset tapahtumat onnistuvat nykyään myös striiminä. Olemmekin striimanneet muutamat siunaustilaisuudet lähikuukausien aikana.

TEE TARJOUSPYYNTÖ

Striimauksen hinnasto

1 tunnin lähetys
Yksi henkilö kuvaa ja toimii striimin operaattorina. Kaksi kuvakulmaa. Työtunteja yht. 5.

400 €

Kysy tarjous
2 tunnin lähetys
Yksi henkilö kuvaa ja toimii striimin operaattorina. Kaksi kuvakulmaa. Työtunteja yht. 6.

480 €

Kysy tarjous
3 tunnin lähetys
Yksi henkilö kuvaa ja toimii striimin operaattorina. Kaksi kuvakulmaa. Työtunteja yht. 7.

560 €

Kysy tarjous

Tarjouspyyntölomake