Uudista visuaalinen ilmeesi kustannustehokkaasti

Visuaalisuus on nykypäivänä erittäin tärkeä osa yrityksesi viestintää. Yrityksen ulkoasun ja graafisen ilmeen tulee herättää kiinnostus ja tämä tapahtuu muutamassa sadasosasekunnissa.

Toistakymmentä vuotta kokemusta yritysilmeistä

Olemme tehneet graafisia ilmeitä yrityksille jo toistakymmentä vuotta. Ilmeellä emme tarkoita pelkästään logoa, vaan kokonaista suunnitelmaa graafisine ohjeineen.

On tärkeää että kokonaisuus suunnitellaan huolella, jotta se olisi käyttökelpoinen pitkään. Graafinen ohjeistus auttaa yrityksesi viestinnän tekijää antaen työkalut grafiikan käyttöön eri tilanteissa.

Ota yhteyttä

Teemme yrityksellesi logon ja yritysilmeen muutamassa päivässä

Joskus on hyvä antaa visuaalinen suunnittelu jonkun toisen harteille. Meillä visiot uudesta ilmeestä syntyvät nopeasti, mutta silti harkiten. Suunnittelemme yrityksellesi uuden logon tai visuaalisen ilmeen muutamassa päivässä.

Ota yhteyttä

Alkaen 200 €

Sisältäen:

  • Logosuunnittelun
  • 2 muutoskierrosta
  • Logon oikeudet asiakkaalle
  • Kuva vektorimuodossa ja png
Tilaa

Mitä yritysilmeen suunnittelupaketti sisältää?

Logo-paketti

Teemme yrityksellesi logon, minkä lopputulokseen saat vaikuttaa. Logosta tehdään kolme erilaista versiota, mistä voit valita version, mitä viedään eteenpäin. Teemme muutoksia niin kauan, että olet hyväksynyt lopputuloksen.

Kotisivujen ilme

Määrittelemme kotisivusi ilmeen aina värimaailmasta fontteihin. Kehitämme ilmettä niin kauan, kuin olet tyytyväinen lopputulokseen.

Messupaketti

Suunnittelemme käyntikortit, kaksi erillistä Roll-uppia sekä messupöydän graafisen ilmeen. Vaikka et heti näitä tarvitsisikaan, on niistä hyötyä tulevaisuudessa.

Some-kanavien ilme

Teemme valmiit kanava- ja sivuilmeet Facebookiin, Youtubeen, Twitteriin ja LinkedIniin. Nämä kaikki tehdään yhteneväisiksi kokonaisuuksiksi. On tärkeää, että some-ilmeesi on näyttävä ja että se kulkee käsikädessä muun viestintäsi kanssa.

Videoanimaation

Teemme lyhyen videoanimaation, mitä voit käyttää kaikessa videomarkkinoinnissasi sekä myös somessa ja kotisivuilla. Animaatio on yksinkertainen ja aikaa kestävä. Videolla erotus kilpailijoistasi.

Graafisen ohjeistuksen

Teemme yritysilmeestäsi graafisen ohjeistuksen, missä kerrotaan yrityksesi värit ja fontit. Lisäksi ohjeistus antaa ohjeita siitä miten logoja ja värejä käytetään eri tilanteissa ja tarkoituksissa. Ohjeistus auttaa tulevaisuudessa heitä, jotka muokkaavat tai käyttävät yrityksesi grafiikoita.

Tutustu hintoihin

Palvelumme

Teemme graafisen suunnittelun töitä monipuolisesti ja pitkällä kokemuksella. Meiltä saat nopeaa, kustannustehokasta palvelua, tyytyväisyystakuulla.

Mikäli etsimäsi palvelu ei ole listassa, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Tässä on listattuna vain tärkeimmät palvelumme.

Logosuunnittelu

Meillä on kokemusta satojen logojen suunnittelusta. Saamme idean logosta keskusteltuamme yrityksestäsi sekä kohderyhmästäsi.

Mainosten suunnittelu

Teemme lehtimainoksien, bannereiden ja kaikenlaisten muidenkin mainosten suunnitteluja.

Esitteiden ja lehtien taitot

Voimme suunnitella ja taittaa pienen flyerin tai vaikkapa kokonaisen asiakas- tai tiedotuslehden. Voimme myös tilata painatuksen aineistolle.

Käyntikortit ja messuilmeet

Olitpa menossa tapaamaan asiakkaita tai messuille esittelemään yritystäsi, voit tilata meiltä painotuotteiden suunnittelun ja painatuksen.

Some-kanavien ilmeet

Jokaisella some-kanavalla on omat vaatimuksensa kanavailmeiden suhteen. Meiltä voit tilata ilmeen yhdelle kanavalle tai useammalle kerralla. Pidä somesi raikkaana.

Ulkomainonta

Autojen teippaukset, liiketilan ulkoasu tai näyteikkunat. Näihin kaikkiin saat suunnittelun meiltä sekä myös toteutukset kauttamme.

Yritysilmeet

Teemme kokonaisen suunnitelman logoista, kotisivujen graafiseen ulkoasuun ja messuosastojen suunnitteluun saakka.

Värimääritelmät

Mitkä värit sointuvat keskenään ja vielä siten, että niistä välittyy yrityksesi arvot ja toiminta. Siitä värimäärittelyssä on kyse.

Portfoliomme

Portfoliomme