EVIGO logo pallot

VERKKOSIVUT

Yrityksen tärkein markkinoinnin väline

EVIGO logo pallot VERKKOSIVUT

-Yrityksen tärkein markkinoinnin väline

Miksi laadukkaat
WordPress-nettisivut?

 

Verkkosivut ovat tärkein digitaalinen alustasi. Hakiessaan tietoa verkosta, asiakkaat luovat kuvan toimialan yrityksistä ja sinun on hyvä erottautua tässä joukossa. Laadukkaat verkkosivut on suunniteltu asiakaspolun mukaisesti, siten että ne löytyvät hakukoneissa ja että niihin saapuessa asiakkaasi saa tehtyä sivuilla tarvittavat toimet. Me olemme asiantuntijoita nimenomaan siinä, että saamme verkkosivusi tehostamaan myyntiäsi 24/7.

WordPressiä suosimme lukuisten seikkojen vuoksi. Ensinnäkin se on ilmainen ja helppokäyttöinen alusta. Ilmaisuuden vuoksi sinun ei tarvitse maksaa meille kymmeniä euroja kuukaudessa ylimääräistä pelkästä alustasta. Helppokäyttöisyys takaa sen, että saamme sivuston tehtyä nopeasti, mikä myöskin näkyy hinnassa. WordPress-sivustot ovat myös tutkitusti erittäin turvallisia. Hakukoneet nostavat yleensä WordPress-sivut tuloksissa korkeammalle, kuin muut vastaavat sivut.

Askelmerkit

1. Ota yhteyttä

2. Suunnittelu

3. Sisältö

4. Toteutus

5. Ylläpito ja huolenpito

6. Markkinointi

1. Ota yhteyttä
Helpoin tapa aloittaa verkkosivujen toteutus on soittaa meille tai laittaa meille viestiä. Voimme yhdessä käydä läpi tarpeesi.

2. Suunnittelu
Pidämme palaverin (yleensä etänä), missä käymme läpi sivuston tavoitteet, asiakaskohderyhmän, sisällölliset tarpeet sekä luomme toteutukselle askelkohtaisen aikataulun.

3. Sisältö
Yleensä asiakkaallamme on jo jotain sisältöä verkkosivulle valmiina. Sisällön on oltava mielenkiintoista, hyvälaatuista ja sitä on oltava riittävästi. Teemme myös lisämaksusta sisältöä asiakkaillemme. 

4. Toteutus
Toteutamme sivuston ulkoasutoiveittesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja.  

5. Ylläpito ja huolenpito
Filosofiamme on, että sivujen julkaisu on vasta projektin välietappi, ei päätepiste. Haluamme ottaa sivut siipiemme alle myös jatkossa. Ylläpidämme ja huollamme sivustoja alkaen 29,00 euron kuukausimaksulla.

6. Markkinointi
Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät.

Verkkosivujen aikataulu

Emme halua asiakkaidemme joutuvan odottavan sivujaan jonnekin hamaan tulevaisuuteen, vaan viemme projektit loppuun nopeasti ja tehokkaasti. Yleensä sivuston tekemiseen menee kolmisen viikkoa.

Asiakaspalaveri
|
Materiaalin saaminen asiakkaalta
|
Verkkosivuston tekemisen aloitus
|
+ 1 vko aloituksesta: Sivuston raakaversio valmis. Asiakas antaa palautteen, kommentit, muutosehdotukset.
|
+ 2 vko aloituksesta: Sivuston tietokoneselainversio valmis. Ulkoasu, tekstit, kuvat, lomakkeet, linkit yms. ovat viimeisteltyjä.
|
+ 3 vko aloituksesta: Tabletti- ja mobiiliversiot ovat valmiit. Hakukoneoptimointi on tehty. Sivuston voi julkaista.

VERKKOSIVUJEN HINTA

Saat tyylikkään ammattitason sivuston itsellesi edullisimmillaan hintaan 1790€. Hintaan sisältyy:
-Domain + ylläpito vuodeksi
-WordPress-verkkosivut – korkeintaan 7 alasivua
-Ulkoasu asiakkaan valitsemana
-Responsiivisuus – toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella
-Pohja hakukoneoptimoinnille
-Kävijäanalytiikka
-Sosiaalisen median liittäminen sivuille
-SSL ja tietoturva + GDPR
-20 sähköpostiosoitetta

Laajempien sivustojen kanssa pyydä tarjous.

Sisältöä eli logot, kuvat ja osa teksteistä sinun tulee toimittaa meille. Halutessasi suunnittelemme logot, otamme kuvia ja videoita sekä kirjoitamme tekstejä sivuillesi hintaan 80€/h.

TEKSTISISÄLLÖN TUOTANTO JA COPYWRITING

Kun asiakkaasi tulee verkkosivullesi, hän todennäköisesti tulee etsimään tietoa yrityksestäsi. Tuon tiedon hän hankkii enimmäkseen lukemalla. Luodaksesi yrityksestäsi positiivisen mielikuvan, tekstin täytyy olla informatiivisen lisäksi myös myyvää. Teksteihin panostaminen onkin avainasemassa ammattimaisen kokonaiskuvan luomisessa.

Copywriting ja tekstisisällön tuotanto ovat kaksi eri asiaa, vaikka toisin usein luullaan.

Copywriting on myyvän tekstin kirjoittamista, minkä sanoma ja kohderyhmä mietitään tarkoin. Copywriterin työhön kuuluuvat myös tekstin tehokkuuden mittaaminen, eli saadaanko sillä aikaan, mitä ollaan tavoiteltu – usein tällä tarkoitetaan myyntiä.

Tekstisisällön tuottaminen on puolestaan blogien, artikkelien, verkkosivutekstien kirjoittamista. Niiden tyyli on enemmän kerronnallinen ja informatiivinen. Tekstin ei ole varsinaisesti tarkoitus myydä, vaan antaa arvoa, opettaa tai viihdyttää.

Teemme tekstisisällön tuotantoa ja copywritingia hintaan 80€/h.

Uusimpia verkkosivujamme

 

Taipumattomat ry

Toteutimme heille verkkosivut sekä videotuotannon. Teemme jatkossa yhdistykselle myös video- ja valokuvatuotantoja sekä ylläpidämme heidän verkkosivujaan.

www.taipumattomat.fi

Lapin uudiskodit verkkosivut

Lapin uudiskodit Oy

Uudet verkkosivut tehtiin nykyaikaisiksi, yrityksen imagoon sopiviksi. Sivuston tärkein tehtävä on myydä asuntoja, joten panostimme visuaalisuuteen.

www.lapinuudiskodit.fi

Wheelguy

Toteutimme heille auton renkaita, vanteita sekä varaosia myyvän monipuolisen ja näyttävän verkkokaupparatkaisun. Tuotevalikoima verkkokaupassa on varsin kattava. Näillä sivustoilla tuotteiden hakuun ja suodattimiin satsattiin paljon, kuten myös mobiilioptimointiin. Lisäksi tärkeänä nähtiin tietosuoja-asiat sekä uutiskirjeen tilaamisen helppous jatkossa tapahtuvaa sähköpostimarkkinointia ajatellen.

www.wheelguy.fi

Arctic staff verkkosivut

Oy Arctic Staff Service Ltd

Henkilöstövuokrausyritys Arctic Staffin verkkosivuissa huomioitiin käyttäjäkunnan koostuvan sekä työnantajista, että työnhakijoista.

www.arcticstaff.com/

Evigo Oy

Teknotie 14-16
91930 Napapiiri, Rovaniemi

Evigo Oy

Teknotie 14-16
91930 Napapiiri, Rovaniemi