...

Verkkosivut

Laadukkaat verkkosivut yritykselle

Miksi satsata laadukkaisiin verkkosivuihin, kun ne voi tehdä vaikka itse? Vastaus kysymykseen on: jotta kotisivusi ajavat asiansa eli kasvattavat brändiäsi, kohentavat imagoasi ja lisäävät myyntiäsi.

Joka kolmatta ostotapahtumaa edeltää tänä päivänä vertailu verkossa. Tämän vuoksi laadukkaat verkkosivut ovat äärimmäisen tärkeät. Sivut eivät ole pelkästään yrityksesi digitaalinen näyteikkuna, vaan ne ovat kuin yrityksesi pienoiskoossa. Laadukkaat, ajassa olevat nettisivut vievät yrityksesi imagon sen ansaitsemalle tasolle ja saavat aikaan myyntiä. Kotisivut ja niiden sisältö pitää rakentaa siten, että asiakkaasi löytävät yrityksesi hakukoneista ennen kuin he löytävät kilpailijasi.

Webhotelli

Jotta sivustosi toimii hyvin, se tarvitsee taustalleen luotettavan webhotellin. Käyttämämme kotimainen, laadukas webhotelli takaa sivustosi toimintavarmuuden ja nopean toimimisen, parantaen sivustokävijän käyttökokemusta.

WordPress

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, käytettävyys, hakukoneystävällisyys ja laadukas ulkoasu. Jotta nämä kaikki toteutuvat, teemme sivusi maailman suosituimmalla verkkosivualustalla, WordPressillä.

Verkkosivujen suunnittelu

Suunnittelemme sivuston graafisen ilmeen ja asiakkaan ostopolun. Toteutamme sivuston ulkoasutoiveidesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja.

Responsiivisuus

Responsiivisuus tarkoittaa sivustosi mukautuvuutta eri laitteille. Enemmistö kävijöistä saapuu sivustollesi puhelimella. Me Evigolla pidämme huolen, että sivustosi näyttää hyvältä laitteella kuin laitteella.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO on prosessi, jonka tavoitteena on parantaa nettisivujen sisällön näkyvyyttä hakukoneissa. Oikein rakennetut verkkosivut ja niille luotava sisältö kasvattavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa.

Markkinointi

Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä Evigolta saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät.

Nämä asiat tekevät meistä oikean kumppanin sinulle

Teemme verkkosivuja, jotka löytyvät hakukoneista

Oikeastaan tärkein verkkosivupalveluidemme onnistumisen mittari on se, että sivuillesi tulee trafiikkia ja että ne saavat aikaan myyntiä. Olemme ammattilaisia saamaan sivut näkyvään hakukoneissa. Pystymme myös analysoimaan sivujen aikaansaamia tuloksia ja kehittämään sivuja oikeaan suuntaan.

Nopea ja laadukas asiakaspalvelu

Meihin saat helposti yhteyden puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Vastaamme tukipyyntöihin arkisin 24 tunnin sisällä ja ratkaisemme ongelmat niin nopeasti, kuin suinkin on mahdollista, yleensä 48 tunnin sisällä.

Pidämme sivustostasi huolta

Sivujen aktiiviseen huolenpitoon kuuluu järjestelmien pitäminen ajan tasalla sekä analytiikan seuraaminen. Me autamme sinua pitämään kotisivusi parhaassa mahdollisessa terässä ja turvallisena.

Esimerkkejä verkkosivuistamme

lapinuudiskodit.fi

comadev.fi

raglapland.fi

xianglong.fi

okrovaniemi.fi

rolloclean.fi

Verkkosivujen hinnasto

 

Hinnat eivät sisällä domain- ja webhotelli-palveluiden vuosimaksuja.

 

Verkkosivut

WordPress-verkkosivut 1 sivu 490 €
WordPress-verkkosivut 2-4 sivua 790 €
WordPress-verkkosivut 5-8 sivua 1290 €
Lisäsivu WordPressiin + 1 sivu 100 €
Verkkokaupan rakentaminen alk. 1290 €
Muut palvelut (hakukoneoptimointi, hakusanamainonta yms.) €/tunti 80 €

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

Verkkolaskuosoitetietomme:

Verkkolaskuosoite: 003731373563
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: invoice-31373563@kollektor.fi

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Evigo Oy
31373563
PL 100
80020 Kollektor Scan

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.