...

Puhevideot

Ihminen kaipaa viestiä toiselta ihmiseltä

Elämme lyhyiden videoiden aikaa, mutta toisaalta elämme myös reality-aikaa. Ihmiset jaksavat katsoa pitkiäkin videoita, mikäli niissä esiintyvät henkilöt ja muu sisältö ovat heidän mielestään kiinnostavia. Harva on enää nykyään kiinnostunut pinnallisista asioista, vaan trendinä on päästä pinnan alle tai iholle.

Puhevideot ovat käytännössä henkilöbrändäystä. Niiden avulla katsoja saadaan kiinnostumaan yrityksestä sen toimihenkilöiden tai asiakkaiden haastattelujen kautta. Väliin voidaan laittaa jotain kiinnostavaa ja informatiivista kuvituskuvaa, mutta pääosassa puhevideoissa on jokin henkilö, jolla on asiaa toiselle ihmiselle.

Puhevideolla monipuolisuutta markkinointiin

 

Olipa tarkoituksesi esitellä myytäviä tuotteitasi, tehdä tuotteiden käyttöoppaita, kertoa yrityksesi uusista toimitiloista tai esitellä työntekijöitäsi, puhevideo antaa siihen mainiot välineet. Melkein kaiken pystyy esittelemään puhevideoiden kautta.

Puhe koukuttaa ja saa katsojan katsomaan videon loppuun saakka. Hän tarttuu tarinan johdateltavaksi ja samalla voit kertoa hänelle tärkeitä viestejä yrityksestäsi, ilman että video tuntuisi mainokselta. Puhevideoiden kautta saat asiakkaasi lämpenemään yritystäsi kohtaan ja hänestä alkaa vähitellen tuntua, että tunnette toisenne.

Puhevideoiden hinta

Puhevideot voidaan toteuttaa yksinkertaisesti tai suurempana tuotantona. Usein yksinkertaisuus on kaunista ja tehokasta, kun puhutaan ihmiseltä ihmiselle tarkoitetusta videosta.

Puhevideoiden tuotantojemme hinnat alkavat 1200 eurosta, mutta toki niihinkin saa käytettyä vaikka 3000 euroakin. Kaikki riippuu toteutustavasta ja siitä minkälainen video on tarkoitus tehdä ja mikä videon kohderyhmä on.

Tekstitykset puhevideoihin?

Suosittelemme puhevideoiden tekstittämistä. Yli 700 000 suomalaisella on jonkin asteinen kuulon alentuma ja lisäksi useat katsovat videoita äänettömän tilan ollessa päällä tai huonolla äänentoistolla. Tekstitykset parantavat videoiden saavutettavuutta ja siten lisäävät niiden katselumääriä. Tekstitetty video katsotaan useimmin loppuun saakka.

Evigo tarjoaa videoiden tekstityspalveluita itse tuottamilleen videoille. Voit lukea lisää tekstityspalveluistamme tämän linkin kautta.

Miksi valita Evigo?

Evigon puhevideot ovat laadukkaita ja huolella tehtyjä. Tiimimme on helposti lähestyttävä ja osaammekin opastaa puhujaa kuvaustilanteessa. Kuvauksissamme on hyvä tunnelma ja tämä välittyy myös katsojille.

Osaamme puhevideoiden stailauksen ja somistuksen. Pystymme myös auttamaan sinua käsikirjoituksen teossa. Meillä on puhevideoita varten oma studio, missä puhevideoiden teko onnistuu vaivatta. Toki myös liikumme siihen tilaan, missä videot halutaan kuvattavan.

Referenssejämme puhevideoista:

Palveluiden hinnasto

 

Hinnat eivät sisällä matkakuluja, näyttelijäkuluja, somistus- ja maskeerauskuluja. Kuvauksien tilavuokrat eivät myöskään sisälly hintoihin.

 

Videotuotannot

Puhevideo 60 s. 825 €
Puhevideo 120 s. 1025 €

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %

 

Ota yhteyttä

Lähdetään tutustumaan sinun projektiisi

Mitä mielessä? Kerro projektistasi meille. Annamme mielellämme lisätietoja sekä tarkemmat hintatiedot tarjouksen muodossa. Lähdetään yhdessä tekemään tehokasta videomarkkinointia.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Verkkolaskuosoitetietomme:

Verkkolaskuosoite: 003731373563
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

PDF-muotoiset laskut voi lähettää osoitteella: invoice-31373563@kollektor.fi

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Evigo Oy
31373563
PL 100
80020 Kollektor Scan

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.