...
a

TV-mainos (kuvattu)

2174 3644 

Etsitkö tekijää tv-mainokselle tai videomainokselle? Olemme sinua varten!

Voit valita, kuinka pitkän spotin haluat meidän tekevän. Suunnittelemme ja käsikirjoitamme videon kanssasi sekä kuvaamme videon käsikirjoituksen pohjalta. Editoimme kuvatusta materiaalista valmiin mainosvideon ja viimeistelemme sen animaatioilla sekä tarvittavilla teksteillä toiveittesi mukaisesti. Kauttamme saat myös puheen / spiikin mainokseesi, mutta niiden hinnoittelusta voimme keskustella erikseen. Spiikkauksien hinnat ovat 300 ja tuhansien eurojen väliltä.

Laadukasta spottia voit käyttää niin TV-kampanjassa kuin mainosvideona esimerkiksi somessa.

Hinta sisältää mainoksen käsikirjoittamisen, kuvaamisen ja editoinnin, musiikin musiikkipankistamme, kaksi muutoskierrosta sekä valmiin aineiston lähettämisen tilaajalle.

Hintaan lisätään mahdolliset näyttelijäkulut, spiikki- sekä matkakulut Rovaniemen keskustasta kuvauskohteeseen ja takaisin. Mikäli haluat käyttää videossa musiikkina sellaista kappaletta, mitä ei löydy musiikkipankistamme, sen käyttöoikeuden hinta lisätään myös loppulaskulle. Myös spotgate-maksut lisätään hintaan, mikäli lähetämme spotin TV-yhtiöihin.

Hintaan lisätään ALV 24 %

Voit valita tästä, kuinka pitkän mainoksen haluat ->

Et vielä sitoudu ostamaan mitään tuotetta, lähetät meille vasta tarjouspyynnön. Hinta ei välttämättä ole lopullinen hinta, vaan arvio. Suurin osa videoista toteutetaan tähän hintaan, mutta pitämässämme aloituspalaverissa selvitämme yhdessä, onko tämä tuotanto tavallista nopeampi tai monimutkaisempi toteuttaa.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.