...
a

Puhevideo

1284 1818 

Puhevideot ovat tämän päivän kuumin juttu markkinoinnissa, sillä ihmiset ovat kiinnostuneita ihmisistä. Puhevideolla voit kertoa yrityksestäsi, tuotteistasi tai antaa asiakkaittesi kertoa omista kokemuksistaan. Puhevideo sopii myös juhliin ja tapahtumiin, jos haluat esitellä viestisi tyylikkäällä tavallasi. Puhevideolla voit luoda myös vaikuttavan esityksen itsestäsi esimerkiksi työhaastatteluun.

Tähän Puhevideo Premium -pakettiin kuuluu laadukkaan puhevideon tuotanto aina käsikirjoituksesta valmiin videon toimittamiseen. Luomme käsikirjoituksen videolle yhdessä ja kuvaamme niin monta ottoa, kuin on tarpeellista. Videoon voidaan kuvata ja editoida myös kuvituskuvaa, jotta videosta tulisi kiinnostavampi. Puhevideot voidaan kuvata studiossamme tai jossain muussa valitsemassasi sijainnissa. Puhevideoissa voi olla useampikin puhuja yhtä aikaa.

Tämän hinnan lisäksi veloitamme matkakulut Rovaniemen keskustassa sijaitsevasta studiostamme kuvauspaikkaan ja takaisin.

Hintoihin lisätään myös alv 24 %.

Videon pituudella on vaikutusta hintaan. Voit valita tästä, kuinka pitkän videon haluat tehdä ->

Et vielä sitoudu ostamaan mitään tuotetta, lähetät meille vasta tarjouspyynnön. Hinta ei välttämättä ole lopullinen hinta, vaan arvio. Suurin osa videoista toteutetaan tähän hintaan, mutta pitämässämme aloituspalaverissa selvitämme yhdessä, onko tämä tuotanto tavallista nopeampi tai monimutkaisempi toteuttaa.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.