...

Osta yritys Lapista | live-striimaus

Tulevaisuus on yrittämisen arvoinen – osta yritys Lapista! -tapahtuma striimattiin toimestamme monikamera-ajona. Webinaarin alustana toimi Zoom, mikä mahdollisti myös etänä olevien interaktiivisen osallitumisen tapahtumaan.

Studiona striimissä toimi Santa´s Hotel Santa Claussin Kirnusali Rovaniemellä, missä on hyvä akustiikka. Mikitimme studiotilan kauttaaltaan, jotta tilassa puhuvien äänet saatiin laadukkaasti ja vaivattomasti eetteriin.

Webinaarissa oli kymmeniä osallistujia ympäri Suomen. Seminaariosuuden jälkeen osallistujilla oli mahdollisuus liittyä Zoomin sisällä eri luokkahuoneisiin yrityskohtaisiin työpajoihin. Toimimme tapahtumassa fasilaattorin roolissa.

Webinaarin tarkoituksena oli saattaa yhteen yrityksien myyjät ja ostajat. Yrityksiä esiteltiin monin eri tavoin: osasta näytettiin tekemämme video, osassa yrittäjä tai välittäjä puhui web-kameran välityksellä. Esitimme myös Power Point -esityksiä, sekä yritysten verkkosivuja. Tapahtuman kotisivu, jolta kaikki yritysesittelyt löytyvit, oli myös tekemämme. Sivuilta löytyi myös kooste webinaarista.

Asiakas ProPoweria päivään Oy
Kategoria Live-striimaus
Vuosi 2021
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.