TV-mainokset kaikkiin tarpeisiin

Televisiota katsotaan noin kolme tuntia päivässä. Televisio on massamedia ja sen vuoksi TV-mainokset luovat ilmiöitä ja tarinoita. Mainonnan voi televisiossa kohdentaa myös paikallisesti.

Me tehdään TV-mainosten tuotantoa - aina animaatioista suuriin spottituotantoihin. Meillä on myös kontaktit TV-kanaviin, spiikkaajiin ja näyttelijöihin. Ammattikalustomme ja osaava henkilökuntamme loihtii mainosspotistasi kiinnostavan, näyttävän ja tunteita herättävän.

Ota yhteyttä

Alkaen 440 €

Yleensä mainosspotin hinta koostuu käsikirjoituksesta, kuvaamisesta, animoinnista, editoinnista, spiikistä, näyttelijöiden korvauksista sekä mahdollista tilavuokrista.

Edullisimmillaan saat meiltä 10 sekunnin animoidun tv-mainoksen tuotannon 440 eurolla. Tämä sisältää noin 6 tuntia töitä.

Yritysvideot alkaen 700 €

Yritysvideot ovat monipuolisuutensa vuoksi oiva valinta, mikäli tahdot esitellä palveluitasi ja tuotteitasi.

Meillä on kokemusta noin 300 yritysvideon toteuttamisesta. Voitte saada meiltä yritysvideon tuotannon hintaan 700 euroa sisältäen 6 tuntia töitä.

HINNASTOLASKURI

Rekrytointivideot alkaen 359 €

Meillä on erittäin hyviä kokemuksia rekrytointivideoiden tehokkuudesta somessa. Olemme saaneet mm. hankittua yhdelle asiakkaallemme 15 työntekijää yhdellä some-kampanjalla.

Voimme tehdä teille yksinkertaisen rekrytointivideon edullisimmillaan 359 eurolla, sisältäen 5 tuntia töitä.

HINNASTOLASKURI
Livelähetykset

Livestriimausta laadukkaasti ja luotettavasti

Suorat lähetykset, tapahtumien livetaltiointi, webinaarit ja etäkokoukset ovat nykypäivää. Meiltä saatte kaikki livestriimauksen palvelut alustalle kuin alustalle.

Monikameratuotannot

Ammattikuvauskalustomme yhdistettynä nykyaikaisiin striimauslaitteistin sekä audiotallentimiin luovat otolliset olosuhteet livestriimaukseen.

Alkaen 314 €

Livestriimaus vaatii kuvausajan lisäksi tunnista muutaman tuntiin valmisteluja sekä purkutöitä. Edullisimmillaan striimauksen saa meiltä 314 eurolla.

Lue lisää striimauspalveluistamme

Ilmakuvaukset myös arktisissa olosuhteissa

Kuvauskopterit ovat mullistaneet ilmakuvauksen. Dronella pääsee aivan uuteen kuvakulmaan kustannustehokkaasti.

Meillä on käytössä useampi eri drone-malli, joista suurimmassa, DJI Inspire 2:ssa on lämpiävät akut sekä uskomattoman laadukas Zenmuse x5 kamera.

Kokeile hinnastolaskuria
Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-ilmakuvaus-drone

Alkaen 394 €

Drone-kuvauksen hinta koostuu reittisuunnitelmasta, kuvaamisesta sekä videon editoimisesta ja lähettämisestä asiakkaalle.

Edullisimmillaan saat meiltä ilmakuvauksen 394 eurolla.