Laadukkaat

Kohde- ja sisätilakuvaukset

Alk. 515 €

Kohteiden ja sisätilojen valokuvaus vaatii paljon valmisteluja sekä sille tarkoitetun kuvauskaluston valoineen. Laadukkailla kuvilla erotut kilpailijoistasi. Kuvilla voit tuoda yrityksesi viestin esiin yhdellä silmänräpäyksellä.

Edullisimmillaan saat meiltä kuvaukset 515 eurolla.

Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-kohde-ja-sisätilakuvaus1
Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-kohde-ja-sisätilakuvaus2
Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-kohde-ja-sisätilakuvaus3

Ilmakuvaukset alk. 510 €

Meillä on arktiseen ammattikuvaukseen tarkoitettu ilmakuvauskalusto sekä henkilökunta, jolla on vuosien kokemus.

Kuviin saadaan ilmasta käsin aivan uusi kuvakulma ja voitkin esitellä yhdellä kuvalla yrityksesi sijainnin sekä kohteen ympäristön.

Voit saada meiltä ilmakuvauspalveluita edullisimmillaan 510 eurolla, sisältäen 2 tuntia kuvauksia valmisteluineen sekä kaksi tuntia editointia.

HINNASTOLASKURI
Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-maisemakuvaus

Maisemakuvaukset alk. 510 €

Haluatko vangita postikorttimaiseman ja saada oman käyttöoikeuden valokuvaan? Tilaa meiltä maisemakuvauspalveluita.

Maisemakuvauksissa tärkeää on valo ja oikea ajoitus. Esimerkiksi revontulikuvauksissa kärsivällisyys palkitaan.

Meiltä voit tilata maisemakuvauksia alkaen 510 euroa, sisältäen kaksi tuntia kuvausta ja valmisteluja sekä kaksi tuntia editointia.

HINNASTOLASKURI

Tarkat tuotekuvat nostavat brändisi arvoa

Laadukkaat tuotekuvat ovat oleellinen osa tuotteesta syntyvää mielikuvaa. Oli kyseessä verkkosivut, printtimateriaalit tai vaikkapa messuosasto, ovat tuotekuvat erittäin suuressa roolissa.

Meillä on tietotaito sekä kalusto laadukkaiden tuotekuvien ottamiseen. Viedään yhdessä valokuviesi laatu uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Alkaen 620 €

Jotta tarkkojen tuotekuvien aikaansaaminen on mahdollista, pitää valaistuksen ja kuvauskaluston olla huippuluokkaa. Parhaiten tuotekuvaukseen sopii sille erikseen suunniteltu studio.

Meidän kuvausstudiot ovat siirrettäviä, joten voimme tulla luoksesi ottamaan huippulaadukkaita tuotekuvia. Teemme myös kuvien editointeja.

Edullisimmillaan saat meiltä tuotekuvaukset 620 eurolla. Tällä hinnalla saat jopa kymmeniä tuotekuvia.

HINNASTOLASKURI

Henkilökuvat persoonallisesti ja ammattitaitoisesti

Alk. 360 €

Ihmiset ostavat ihmisiltä ja persoonien esiintuominen on hyvin suosittua. Siksipä kannattaa satsata hyviin potrettivalokuviin.

Meillä on tieto ja taito upeiden henkilövalokuvien ottamiseen sekä editointiin. Lähde siis kanssamme parantamaan omaa tai työntekijöidesi henkilöbrändiä.

Otamme potrettivalokuvia missä vain, sillä meillä on liikuteltavat studiot. Edullisimmillaan saat meiltä potrettikuvat 360 eurolla, sisältäen neljä tuntia töitä.

Hienot

Tapahtumakuvat alk. 545 €

Olipa kyseessä häät, hautajaiset, kokous, festivaali, teatteriesitys tai safarimatka, voitte tilata meidät kuvaamaan tärkeän hetkenne. Edullisimmillaan kuvaamme ja editoimme useita hienoja kuvia, hintaan 545 €.

HINNASTOLASKURI
Evigo-mainostoimisto-tuotantoyhtiö-Rovaniemi-action-kuvaus
Vauhdikas

Action-kuvaus vauhdista pitäville alk. 545 €

Nopeasti liikkuvat kohteet vaativat hyvän kameran, jotta kuvat onnistuvat. Me voimme tulla kuvaajaksi valjakkoajelulle tai urheilutapahtumaan. Edullisimmillaan otamme action-kuvat 545 eurolla.

HINNASTOLASKURI