Tekstityspalveluita tarvitaan enemmän kuin koskaan

Uusi digipalvelulaki on 23.9.2020 alkaen velvoittanut videoiden ja äänilähetysten tekstittämistä, mikäli ne julkaistaan verkossa. Laki velvoittaa kaikkia julkishallinnon organisaatioita sekä sellaisia tahoja, joiden rahoituksesta yli 50 % tulee julkiselta sektorilta.

Videoiden ja äänilähetysten saavutettavuus on tärkeä asia, sillä yli 750 000 suomalaisella on jonkin sortin kuulo-ongelma. Vaatimus tekstityksistä lisää tekstityspalveluiden kysyntää, joita me Evigossa tarjoamme.

HINNASTOLASKURIDigipalvelulaki

Alkaen 180 €

Sisältäen:

  • Dokumenttivideon tekstittämisen
  • Videon pituus max. 5 min
  • Muutoskierroksen asiakkaalla
  • Tekstityksen lähettäminen asiakkaalle
HINNASTOLASKURI

Miksi tekstittäminen maksaa?

Haluamme tehdä työn huolellisesti. Tekoäly nopeuttaa tekstittämistä, mutta tekstin tarkastaminen ja aikatauluttaminen videon puheen mukaisesti on kuitenkin työtä, jonka työntekijämme tekevät käsin.

Olemme varsin tarkkoja lopputuloksen suhteen ja teemme työmme huolellisesti.

Mitä hyötyä on videon tekstittämisestä?

1. Tekstittäminen lisää videosi saavutettavuutta. Ensinnäkin he, joilla on kuulemisen haasteita, voivat seurata videotasi ja lisäksi myös he, ketkä eivät joko halua tai eivät voi pitää videon ääniä päällä.
2. Tekstitys voi lisätä videosi löydettävyyttä hakukoneissa, sillä algoritmit voivat poimia tekstistä videosi sisällön paremmin kuin pelkästä äänestä.
3. Tekstitys koukuttaa. Kun katsoja lukee tekstiä, hän jää odottamaan seuraavaa lausetta ja näin ollen videosi minuuttikohtaiset katsontamäärät kasvavat.

Ota yhteyttä

Miten etenemme asiassa?

Ota yhteyttä

Helpoin tapa aloittaa tekstitysprojekti on ottaa meihin yhteyttä. Voit myös tilata tekstityspalvelut suoraan hinnastolaskurimme kautta.

Lähetä video

Tarvitsemme videosi tekstitystä varten. Video voi olla YouTubessa tai voit lähettää sen meille esimerkiksi Wetransfer -tiedostojen siirtopalvelun kautta.

Teemme tekstityksen

Kokeneet tekstittäjämme tekevät tekstityksen yleensä muutamassa päivässä, riippuen toki videon pituudesta. Saatamme tarvittaessa kysyä joihinkin asiasanoihin tai erikoisiin sanoihin neuvoa myös teiltä.

Tekstin tarkastus

Mikäli haluat, voimme lähettää tekstityksen teille tarkastettavaksi. Voitte tehdä meille muutospyyntöjä ja korjaamme ne tekstityksiin.

Video ja tekstitys asiakkaalle

Lähetämme teille valmiin videon tekstityksineen. Saatte myös tekstitystiedoston aikaleimoineen, mikäli haluatte ladata videon aluksi erikseen ja sen jälkeen laittaa tekstityksen siihen.

HINNASTOLASKURI

Referenssimme