Hakukoneoptimointi osana digitaalista
markkinointia

Kuinka paljon orgaanista liikennettä saatte
kotisivuillenne kuukaudessa?

Hakukoneoptimointi on prosessi, jonka tehtävänä on tuottaa lisämyyntiä

Search engine optimization (SEO) tarkoittaa hakukoneoptimointia. Se on prosessi, jonka tavoitteena on parantaa nettisivujen sisällön
näkyvyyttä eri hakukoneissa (Google, YouTube, Bing, duckduckgo). Hakukoneet haluavat tarjota ihmisille mahdollisimman laadukasta ja relevanttia tietoa. Niiden tehtävänä on yhdistää tiedonlähde ja tiedonhakija.

Hakutuloksissa viisi ensimmäistä hakutulosta saavat 67 % kaikista klikeistä. Paras tapa piilottaa ruumis on sijoittaa se Googlen toiselle sivulle. Klikeillä on olemassa myös rahallinen arvo: Googlen mainosklikit maksavat yritykselle keskimäärin 1-2 euroa kappaleelta. Kalleimmat klikkaukset voivat maksaa yli tuhat euroa!

Oikein rakennetut verkkosivut ja niille luotava sisältö kasvattavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa, joten sinun ei välttämättä tarvitse maksaa näkyvyydestä ja näin syntyy säästöjä.

Ota yhteyttä

Kannattaako kotisivut hakukoneoptimoida?

Hakukoneoptimointi saa sivuston näyttämään paremmalta Googlen silmissä. Jokaiselle sivustolle kannattaa tehdä jonkinlainen hakukoneoptimointi. Me Evigolla teemme suppean hakukoneoptimoinnin jokaiselle tekemällemme sivustolle.

On tiettyjä sivustoja, joiden SEO-potentiaali on merkittävä. Näiden sivustojen kannattaa investoida optimointiin, sillä näiden toimien return of investment (ROI) voi olla merkittävä.

Yhdysvalloissa yritykset käyttivät hakukoneoptimointiin 66 miljardia euroa vuonna 2020.

Me Evigossa tarjoamme asiakkaillemme myös täyden palvelun hakukoneoptimointia. Tähän sisältyy sivuston sisäisten optimointien lisäksi myös sisällöntuotantoa sekä jatkuvaa SEO-tulosten analysointia suhteessa kilpailijoihin.

HINNASTO

Hanki maksuton SEO-analyysi

Pyydä meitä analysoimaan nykyisen sivustosi hakukoneoptimoinnin tila. Maksuton SEO-analyysi sisältää seuraavat asiat:

  • Kilpailija-analyysi
  • Toimialan käytetyimpien hakusanojen listaaminen
  • Nykyisen sivuston menestyminen käytetyimpien hakusanojen listauksissa
Tilaa maksuton analyysi

Mitä täyden palvelun hakukoneoptimointi sisältää?

SEO-analyysi

Hakukoneoptimoinnin analyysissä selvitämme, kuka kilpailijoista menestyy tällä hetkellä hakukoneissa, millaisia hakusanoja asiakkaat kirjoittavat hakukoneisiin toimialalla ja mikä potentiaali hakukoneoptimoinnilla on.

SEO-suunnitelma

Hakukoneoptimoinnin suunnitelmassa teemme toimenpide-ehdotuksen siitä, miten optimointia pitää tehdä: mitkä avainsanat ovat potentiaalisimpia ja miten sivusto sekä sinne linkittyvä sisältö tulisi toteuttaa.

Sivuston SEO

Kotisivujen rakentamisessa otamme huomioon hakukoneoptimoinnin aivan alusta saakka. Jokainen teksti, kuva ja video joka sivuille laitetaan, vaikuttaa hakukonenäkyvyyteen. Myös sivustojen meta-tiedot, sisäiset sekä ulkoiset linkit ja sivuston nopeus ovat ratkaisevia tekijöitä.

Sisällöntuotanto

Tutkimusten mukaan blogia pitävät sivustot saavat 55 % muita sivustoja enemmän kävijöitä. Onkin äärimmäisen tärkeää luoda verkkoon toimialaan ja suosittuihin hakusanoihin liittyvää sisältöä, kuten artikkeleita, videoita ja kuvia, jotka linkitetään sivustoon. Meiltä saat ammattitaitoista sisällöntuotantoa - monipuolisesti.

Googlen työkalut

Google My Business, Google Analytics ja Google Search Console ovat hakukonejätin työkaluja, joiden ammattitaitoinen hallinta kuuluu meidän hakukoneoptimoinnin palveluihin. Usein näitä työkaluja ei osata hyödyntää täysin - jätä ne meidän huoleksemme.

SEO-seuranta

Hakukoneoptimointi ei ole koskaan valmis, sillä maailma ympärillämme on jatkuvassa muutoksessa. Palveluihimme kuuluu hakukoneoptimoinnin seuranta, mikä sisältää sivustosi kuukausittaisen SEO-menestymisen analysoinnin. Seuraamme myös toimialasi trendejä, jotta voimme reagoida sivuston sisällön suhteen mukautuen muuttuvaan maailmaan.

Hinnastomme

Google Ads yhdistettynä hakukoneoptimointiin on tehokas keino saada näkyvyyttä.

Joskus kilpailu hakusanoissa on niin kovaa, ettei hakukoneoptimointi riitä menestymiseen hakutuloksissa. Onkin tärkeää tehdä hakusanamainontaa niillä tärkeillä hakusanoilla, joiden tiedetään tuovan hyvää trafiikkia kotisivuille.

Näitä toimia me pystymme tekemään hakusanamainonnassa puolestanne:

Hakusanaoptimoinnin ja hakusanamainonnan synkronointi

On tärkeää, ettet maksa näkyvyydestä, jonka voisit saada myös orgaanisesti eli maksutta. SEO ja SEM kannattaakin hoitaa samanaikaisesti - saman toimijan toimesta. Tätä työtä on tehtävä systemaattisesti, eikä työ periaatteessa lopu koskaan.

Google Ads -mainonta

Googlella on useampi työkalu mainontaa varten. Tunnetuin mainonnan muoto on niin sanotut tekstimainokset. Näiden lisäksi Googlelta voi ostaa Display- eli banneri-mainoksia, mobiilimainoksia, videomainoksia ja shopping-mainoksia.

Me tunnemme nämä mainonnan muodot ja voit huoleti jättää Google Ads -mainontasi meidän harteillemme.

Tulosten analysointi ja seuranta

Jotta hakusanamainonnasta saisi kaiken irti, on tärkeää että mainonnan konversioita seurataan ja että oikeat analytiikan työkalut ovat asennettuina myös kotisivuille.

Me seuraamme seuraavia asioita:
- Ostojen kokonaismäärä ja arvo
- Konversioiden määrä
- Yhteydenoton tai tilauksen hinta
- Sijoitetun pääoman tuotto (ROI)
- Keskimääräisen klikkihinnan (CPC) kehitys
- Kausivaihtelut
- Kilpailijoiden toimet

Hinnastomme

SEO optimointi 3 kk

1390,00 

SEO optimoinnin 3 kuukauden paketti, minkä avulla saat 6…

SEO optimointi 6 kk

1940,00 

SEO optimoinnin 6 kuukauden paketti, minkä avulla saat…

SEO optimointi 12 kk

2660,00 

SEO optimoinnin 12 kuukauden paketti, minkä avulla saat…

Evigo-Mainostoimisto-Mediatalo-3kk-Google-Ads-optimointi

Google Ads -optimointi 3 kk

930,00 

3 kuukauden Google Ads -paketti, mikä sisältää optimoinnin…

Evigo-Mainostoimisto-Mediatalo-3kk-Google-Ads-optimointi-6kk

Google Ads -optimointi 6 kk

2940,00 

6 kuukauden Google Ads -paketti, mikä sisältää optimoinnin…

Evigo-Mainostoimisto-Mediatalo-3kk-Google-Ads-optimointi-12kk

Google Ads -optimointi 12 kk

8880,00 

12 kuukauden Google Ads -paketti, mikä sisältää optimoinnin…

Tilaa ilmainen SEO-Analyysi

Täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen, saat meiltä täysin maksuttoman SEO-analyysin sivuistasi.