17 / 100 SEO Score

VERKKOSIVUT

Verkkosivut ovat yrityksen tärkein markkinoinnin väline. Yli 70 % asiakkaista vertailee tuotteita verkossa ennen ostopäätöstä. Tee yrityksestäsi moderni ja houkutteleva uusilla verkkosivuilla.

Miksi laadukkaat verkkosivut?

Verkkosivut ovat tärkein digitaalinen alustasi. Hakiessaan tietoa verkosta, asiakkaat luovat kuvan toimialan yrityksistä ja sinun on hyvä erottautua tässä joukossa. Laadukkaat verkkosivut on suunniteltu asiakaspolun mukaisesti, siten että ne löytyvät hakukoneissa ja että niihin saapuessa asiakkaasi saa tehtyä sivuilla tarvittavat toimet. Me olemme asiantuntijoita nimenomaan siinä, että saamme verkkosivusi tehostamaan myyntiäsi 24/7.

Askelmerkit

1. Ota meihin yhteys

Helpoin tapa aloittaa verkkosivujen toteutus on soittaa meille tai laittaa meille viestiä. Voimme yhdessä käydä läpi tarpeesi.

2. Suunnittelu

Pidämme palaverin (yleensä etänä), missä käymme läpi sivuston tavoitteet, asiakaskohderyhmän, sisällölliset tarpeet sekä luomme toteutukselle askelkohtaisen aikataulun.

3. Sisällöntuotanto

Yleensä asiakkaallamme on jo jotain sisältöä verkkosivulle valmiina. Sisällön on oltava mielenkiintoista, hyvälaatuista ja sitä on oltava riittävästi. Teemme myös sisällöntuotantoa asiakkaillemme. 

R

4. Toteutus

Toteutamme sivuston ulkoasutoiveittesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja.  

5. Ylläpito ja huolenpito

Filosofiamme on, että sivujen julkaisu on vasta projektin välietappi, ei päätepiste. Haluamme ottaa sivut siipiemme alle myös jatkossa. Ylläpidämme ja huollamme sivustoja alkaen 29,00 euron kuukausimaksulla.

z

6. Markkinointi

Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät. 

Verkkosivujen aikataulu

Emme halua asiakkaidemme joutuvan odottavan sivujaan jonnekin hamaan tulevaisuuteen, vaan viemme projektit loppuun nopeasti ja tehokkaasti. Yleensä sivuston tekemiseen menee kolmisen viikkoa.

Asiakaspalaveri
|
Materiaalin saaminen asiakkaalta
|
Verkkosivuston tekemisen aloitus
|
+ 1 vko aloituksesta: Sivuston raakaversio valmis. Asiakas antaa palautteen, kommentit, muutosehdotukset.
|
+ 2 vko aloituksesta: Sivuston tietokoneselainversio valmis. Ulkoasu, tekstit, kuvat, lomakkeet, linkit yms. ovat viimeisteltyjä.
|
+ 3 vko aloituksesta: Tabletti- ja mobiiliversiot ovat valmiit. Hakukoneoptimointi on tehty. Sivuston voi julkaista.

Verkkosivujen hinnasto

Evigon-palvelut-verkkosivujen-toteutus-peruspaketti-thumb
Verkkosivut peruspaketti
1290 €

WordPress -sivut – 1-7 alasivua. Toimivat kaikilla laitteilla. Huolenpito halutessasi 29,00 € / kk.

Evigon-palvelut-verkkosivujen-toteutus-pro-paketti-thumb
Verkkosivut pro-paketti
1990 €

WordPress -sivut – 8-20 alasivua (esim. 3 kieltä). Toimivat kaikilla laitteilla. Huolenpito halutessasi 34,00 € / kk.

Evigon-palvelut-verkkoskaupan-suunnittelu-markkinointisuunnitelma-thumb
Sisällöntuotanto verkkosivuille
1650 € + matkat

7 tuntia kuvaamista, 12 tuntia editointia ja 3 tuntia tekstisisällön tuottamista. Useampi video, kymmeniä valokuvia, tarinoita.

Uusimpia verkkosivujamme

Taipumattomat logo taipparit

Taipumattomat ry

Toteutimme heille verkkosivut sekä videotuotannon. Teemme jatkossa yhdistykselle myös video- ja valokuvatuotantoja sekä ylläpidämme heidän verkkosivujaan.

www.taipumattomat.fi

Wheelguy

Toteutimme heille auton renkaita, vanteita sekä varaosia myyvän monipuolisen ja näyttävän verkkokaupparatkaisun. Tuotevalikoima verkkokaupassa on varsin kattava. Näillä sivustoilla tuotteiden hakuun ja suodattimiin satsattiin paljon sekä myös mobiilioptimointiin. Lisäksi tärkeänä nähtiin tietosuoja-asiat sekä uutiskirjeen tilaamisen helppous jatkossa tapahtuvaa sähköpostimarkkinointia ajatellen.

www.wheelguy.fi

Päiväkoti Hiirilimppu

Teimme Hiirilimpulle uudet, nykyaikaiset verkkosivut. Asiakkaalla oli valmiina runsaasti ammattitason piirroskuvitusta, joiden pohjalta uusien sivujen ilme rakennettiin.

www.hiirilimppu.fi

 

Perus verkkosivut

Nosturi- ja Rakennuspalvelu Harila Ky

Toteutimme heille verkkosivut sekä uudistimme yritysilmeen. Heillä oli aikaisemmin haasteena verkkosivujen tietosuoja-asiat sekä hakukoneoptimointi, minkä hoisimme samalla kuntoon. Teemme jatkossa yritykselle myös sisällöntuotantoa ja sisältömarkkinointia sekä pidämme huolen, että verkkosivut näyttävät jatkossakin raikkailta ja toimivat asiakkaan näkökulmasta hyvin.

www.nosturiharila.com

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla, mitä markkinoinnin saralla tapahtuu.

Ota yhteyttä

Olemme olemassa, jotta sinä voisit keskittyä oleelliseen.

Teknotie 14-16, 96930 Rovaniemi

Evigo-mainostoimisto-Rovaniemi-luotettava-kumppani

Lähetä meille viesti

7 + 12 =