22 / 100 SEO Score

VERKKOKAUPAT

Suunnittelemme ja toteutamme WordPress -pohjaisia verkkosivustoja ja lisäämme niihin tarvittaessa WooCommerce-verkkokaupat. Saat meiltä luotettavan ja turvallisen maksuympäristön sivuillesi.

Miksi verkkokauppa?

Asiakkaiden ostokäyttäytyminen siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän verkkoon. Internetissä ostamisen halutaan olevan mahdollisimman helppoa. Jos asiakas joutuisi lähettämään sinulle sähköpostin saadakseen selville tuotteen hinnan tai saatavuuden, hän todennäköisesti etsii saman tuotteen joltain toiselta myyjältä. Yksinkertainen, turvallinen verkkokauppa on varma keino tehostaa myyntiäsi.

Askelmerkit

1. Ota meihin yhteys

Helpoin tapa aloittaa verkkosivujen toteutus on soittaa meille tai laittaa meille viestiä. Voimme yhdessä käydä läpi tarpeesi.

2. Suunnittelu

Pidämme palaverin (yleensä etänä), missä käymme läpi sivuston tavoitteet, asiakaskohderyhmän, sisällölliset tarpeet sekä luomme toteutukselle askelkohtaisen aikataulun.

3. Sisällöntuotanto

Yleensä asiakkaallamme on jo jotain sisältöä verkkosivulle valmiina. Sisältö on oltava mielenkiintoista, hyvä laatuista ja sitä on oltava riittävästi. Teemme myös sisällöntuotantoa asiakkaillemme. 

R

4. Toteutus

Toteutamme sivuston ulkoasutoiveittesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja.  

5. Ylläpito ja huolenpito

Filosofiamme on, että sivujen julkaisu on vasta projektin välietappi, ei päätepiste. Haluamme ottaa sivut siipiemme alle myös jatkossa. Ylläpidämme ja huolenpidämme sivustoista alkaen 29,00 euron kuukausimaksulla.

z

6. Markkinointi

Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät. 

Verkkokauppojen hinnasto

Evigon-palvelut-verkkokaupan-toteutus-peruspaketti-thumb
Verkkokauppa peruspaketti
1690 €

WordPress -sivut – 1-7 alasivua. Woocommerce verkkokauppa. Toimivat kaikilla laitteilla. Huolenpito halutessasi 34,00 € / kk.

Evigon-palvelut-verkkokaupan-toteutus-pro-paketti-thumb
Verkkokauppa pro-paketti
2890 €

WordPress -sivut – 8-20 alasivua (esim. 3 kieltä). Woocommerce verkkokauppa. Toimivat kaikilla laitteilla. Huolenpito halutessasi 39,00 € / kk.

Evigon-palvelut-verkkokaupan-suunnittelupaketti-thumb
Verkkokaupan suunnittelupaketti
1590 €

Digitaalisen liiketoimintamallin suunnittelu, verkkokauppa-alustojen ja logistiikka- ja maksupalveluiden kartoittaminen sekä valinta

Evigon-palvelut-verkkoskaupan-suunnittelu-markkinointisuunnitelma-thumb
Verkkokaupan markkinointi -suunnitelma
1590 €

Kilpailuetujen ja kävijähankinnan kanavien analyysi. Asiakaspolku. Lisämyynnin ja pakettien tuotteistaminen.

Evigon-palvelut-verkkoskaupan-suunnittelu-markkinointisuunnitelma-thumb
Sisällöntuotanto verkkokauppaan
1650 € + matkat

7 tuntia kuvaamista, 12 tuntia editointia ja 3 tuntia tekstisisällön tuottamista. Useampi video, kymmeniä valokuvia, tarinoita.

Uusimpia verkkokauppojamme

Wheelguy

Toteutimme heille auton renkaita, vanteita sekä varaosia myyvän monipuolisen ja näyttävän verkkokaupparatkaisun. Tuotevalikoima verkkokaupassa on varsin kattava. Näillä sivustoilla tuotteiden hakuun ja suodattimiin satsattiin paljon sekä myös mobiilioptimointiin. Lisäksi tärkeänä nähtiin tietosuoja-asiat sekä uutiskirjeen tilaamisen helppous jatkossa tapahtuvaa sähköpostimarkkinointia ajatellen.

www.wheelguy.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaa tästä uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla, mitä markkinoinnin saralla tapahtuu.

Ota yhteyttä

Olemme olemassa, jotta sinä voisit keskittyä oleelliseen.

Teknotie 14-16, 96930 Rovaniemi

Evigo-mainostoimisto-Rovaniemi-luotettava-kumppani

Lähetä meille viesti

13 + 12 =