1 / 100 SEO Score

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Digimarkkinointi

Haluaisitko yrityksesi kaupan käyvän myös nukkuessasi? Tämä onnistuu markkinoinnin automaation kautta. Liidien keräys, retargeting, pixelit, sähköpostit ja uutiskirjeet sekä tekstiviestit ovat yhdistettynä tutkitusti tehokas markkinointitapa. 

Miten automaatio ja liidimarkkinointi toimivat?

Elämme epävarmassa maailmassa. Saatat esimerkiksi käyttää tällä hetkellä jotain sosiaalista mediaa, mitä ei enää ole olemassa muutaman vuoden päästä. Tämän vuoksi on hyvin tärkeää, että me pidämme huolen kaikista tärkeimmästä datastamme – asiakkaidemme sähköpostiosoite- ja puhelinnumerotiedoista. Uudet GDPR -vaatimukset ovat tehneet tästä omaisuudesta vielä entistäkin arvokkaampaa.

Markkinoinnin automaatiossa luomme automaattisen prosessin, mikä sitouttaa ihmiset sanomaamme niin hyvin, että he luopuvat yhteystiedoistaan GDPR-vaatimusten mukaisesti. Sisältömarkkinointi ja re-targeting sekä pixelit houkuttelevat henkilön verkkoympäristöön niin monta kertaa, että jossain vaiheessa hän luopuu yhteystiedoista.

Saatuamme yhteystiedot alkaa asiakkaan vähitellen tapahtuva sitouttaminen yritykseen, sen arvoihin, tuotteisiin, henkilöstöön ja palveluihin. Tämäkin tapahtuu ainakin osittain automaattisesti sähköpostimarkkinoinnin kautta.

Kun asiakas alkaa kiinnostua ja sitoutua sanomaan sekä antamaan signaaleja ostoaikeista, hänelle aletaan lähettää call to action -tyyppistä sanomaa sähköpostilla sekä mahdollisesti myös tekstiviesteillä. Lopulta hän päätyy asiakkaaksi.

Tyytyväinen asiakas halutaan säilyttää sitoutuneena, joten sama prosessi aloitetaan osittain uudelleen.

 

h

Liidisivusto

Houkutteleva sisältö johtaa asiakkaan liidin keräys -sivustolle. Tämä voi tapahtua myös suoraa Facebookissa. 

Uutiskirjeet sähköpostilla

Algoritmit eivät vaikuta sähköpostien näkyvyyteen niin paljoa kuin some-julkaisuissa. Noin 30 % uutiskirjeistä avataan.

w

Tekstiviestit

Aivan loistava tapa markkinoida silloin, kun asiakas on sitoutunut yritykseen. Lähes jokainen avaa kaikki saapuneet tekstiviestit. 

Tulevaisuus on tänään

Markkinoinnin automaatio on tulevaisuutta, mitä elämme jo tänään. Siinä on mukana tekoälyn elementtejä, mitä tulee sosiaalisen median käyttäjien ostopolun seuraamiseen sekä samankaltaisten potentiaalisten ostajien tunnistamiseen. 

Sosiaalisen median nerokkuus perustuu valtaisaan dataan ja siitä muodostettavaan ennakoitavuuteen. Kaikki somessa käytävä keskustelu, liikehdintä sivuilta toiselle, kommentointi ja suorat viestit ovat muutettavissa tiedoksi, mitä markkinoinnin automaatio hyödyntää.

Ole yksi heistä, jotka uskaltavat hypätä tähän uuteen markkinoinnin maailmaan. Me olemme oikea kumppanisi tälle matkalle.  

 

Markkinoinnin automaation hinnasto

Evigon-mainostoimisto-Rovaniemi-markkinoinnin-automaatio-pronssi-thumbi
Markkinoinnin automaation pronssi -paketti
700 € / kk

– Markkinoinnin automaation ulkoistaminen. Keräämme liidejä ja teemme niille sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointia. Työtunteja noin 8 / kk.

Evigon-mainostoimisto-Rovaniemi-markkinoinnin-automaatio-hopea-paketti-thumb
Markkinoinnin automaation hopea -paketti
1500 € / kk

Markkinoinnin automaation ulkoistaminen. Keräämme liidejä ja teemme niille sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointia. Työtunteja noin 16 / kk.

Evigon-mainostoimisto-Rovaniemi-markkinoinnin-automaatio-kulta-paketti-thumb
Markkinoinnin automaation kulta -paketti
2300 € / kk

Markkinoinnin automaation ulkoistaminen. Keräämme liidejä ja teemme niille sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointia. Työtunteja noin 24 / kk.

Ota yhteyttä

Olemme olemassa, jotta sinä voisit keskittyä oleelliseen.

Teknotie 14-16, 96930 Rovaniemi

Evigo-mainostoimisto-Rovaniemi-luotettava-kumppani

Lähetä meille viesti

15 + 2 =