EVIGO logo pallot

MEISTÄ

Mainostoimisto ja tuotantoyhtiö samassa paketissa

EVIGO logo pallot MEISTÄ

-Mainostoimisto ja tuotantoyhtiö samassa paketissa

Mitä tarjoamme?

 

Oletko kyllästynyt ostamaan yhden markkinointipalvelun sieltä ja toisen täältä? Aikaa vievää ja monimutkaista, eikö?

Meidän liikeideamme on tarjota kaikki nykyaikaisen markkinoinnin palvelut saman katon alta, jotta yrityksesi tai organisaatiosi voisi keskittyä oleelliseen. Mainostoimistona ja tuotantoyhtiönä tarjoamme seuraavia palveluita:

1. Yritysilme

2. Verkkosivut ja verkkokaupat

3. Videot ja valokuvat

4. Teksti ja käännökset

5. Asiakkaat

1. Yritysilme
On sanomattakin selvää, että yritysilmeen merkitys on valtaisa. Meiltä saat myös graafisen suunnittelun palvelut, printtijulkaisut, ulkomainonnan sekä yritysilmeen kehittämispalvelut.

2. Verkkosivut ja verkkokaupat
Tänä päivänä verkkoympäristöt ovat kaiken keskiössä. Ihmiset etsivät tietoa verkosta ja ostavat tuotteita sekä palveluita verkosta. Me suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme verkkosivusi. Voit hankkia meiltä myös sivustojen ylläpidon ja huolenpidon. Näin ollen ne pysyvät aina päivitettyinä ja sisältö ajantasaisena.

3. Videot ja valokuvat
Näyttävä, tarinallinen ja samaistuttava sisältö on tärkeä osa nykypäivän markkinointia ja myyntiä. Me olemme myös tuotantoyhtiö, eli saat hankittua kauttamme videotuotannot sekä uudet valokuvat niin verkkosivuillesi, mainoksiin, printtiin kuin digimarkkinointiinkin.

4. Teksti ja käännökset
Sisältötekstin kirjoittaminen ja varsinkin mainostekstin kirjoittaminen on monesti haastavaa. Meillä on toista vuosikymmentä kokemusta copywritingistä ja tekstisisällön tuottamisesta. Teemme myös käännökset teksteihin laajalla kielivalikoimalla.

5. Asiakkaat
Meidän tärkein tehtävämme on hankkia asiakkaita asiakkaillemme. Keinot ovat organisaatiokohtaiset, mutta kaikki lähtee liikkeelle siitä, että oikeaan kohderyhmään kuuluvat ihmiset yhdistetään asiakkaamme palvelutarjonnan kanssa. Voimme ajaa trafiikkia verkkosivuille tai -kauppaan sosiaalisen median tai hakusanamarkkinoinnin avulla. Voimme luoda markkinoinnin automaation prosesseja, joiden avulla ihmiset saadaan vähitellen kiinnostumaan asiakkaamme tarjonnasta. Meillä on myös omia medioita, joita voimme hyödyntää asiakashankinnassa juurikin sinulle.

MITÄ TEEMME PÄIVISIN?

Suurin osa päivästämme kuluu verkkosivujen ja -kauppojen parissa. Moni asiakas on huomannut, että sivut on uusittava, nyt jos koskaan.

Digimarkkinointi on suurimmalta osaltaan sisällöntuotantoa. Kuvaamme ja editoimme videoita sekä valokuvia merkittävän osan työajastamme. Lisäksi teemme tekstisisällöntuotantoja ja käännöksiä.

Sosiaalinen media on myös mukaansatempaavaa. Hoidamme asiakkaidemme sometilejä päivittäin sekä toki myös omiamme.

Monipuolisena mainostoimistona ja tuotantoyhtiönä teemme myös paljon muuta. Lähetämme uutiskirjeitä asiakkaidemme puolesta ja teemme graafisen suunnittelun töitä.

%

Verkkosivut

%

Sisällöntuotanto

%

Sometus

%

Muut

YRITYKSEMME ARVOT

 

Mikä on meille tärkeää?

Hyvä olo

Yksi asiakas sanoi kerran: “Tänne teidän toimistolle on aina niin kiva tulla, kun te olette niin mukavia”. Se on ehkä paras asiakaspalaute, minkä olemme saaneet. Se että meillä ja asiakkaillamme on hyvä olla, on tärkeä asia. Silloin olemme onnistuneet.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Kuuntelemme henkilöstöämme herkällä korvalla ja olemme läsnä heidän työssään päivittäin. Tarvittaessa koulutamme henkilöstöämme ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

Asiakastyytyväisyys

Meille asiakas on kaikki kaikessa. Lähes jokainen työmme laskutetaan vasta sen jälkeen, kun asiakas on hyväksynyt lopputuloksen. Toimimme myös niin, että asiakas ymmärtää, mitä hän on tilannut. Reagoimme myös saamaamme asiakaspalautteeseen.

Luonto

Niin ihanaa kuin printtimaailma onkin, pyrimme digitalisoitumaan ja kehoitamme asiakkaitammekin niin tekemään – järkevässä määrin. Pyrimme myös ajoittamaan tuotantoreissut siten, että emme joutuisi ajamaan ees-kahtaalle. Palavereja pyrimme pitämään etänä mahdollisimman paljon.

KIINNOSTUITKO?

OTA MEIHIN YHTEYS

 

Evigo Oy
Teknotie 14-16
96930 Napapiiri, Rovaniemi

VIESTILOMAKE

12 + 11 =