Säästä aikaasi ja kasvata myyntiäsi

Joka kolmatta ostotapahtumaa edeltää vertailu verkossa. Tämän vuoksi kotisivut ovat yrityksesi tärkein markkinoinnin väline. Oikean kumppanin kanssa saat kotisivuistasi myynnin tehostajan ja voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Laadukkaiden kotisivujen hyödyt

1. Ne lisäävät suoraa myyntiä, sillä kävijät löytävät sivuilta haluamansa tiedot ja voivat tehdä siellä myyntiin johtavia toimenpiteitä.
2. Oikein rakennetut sivut ja niille luotava sisältö kasvattavat yrityksesi näkyvyyttä hakukoneiden hakutuloksissa
3. Nykyaikaiset sivut tähtäävät markkinoinnin automaatioon, joten sivuista kiinnostunut potentiaalinen asiakas ei häviä bittimereen.
4. Laadukkaat kotisivut keräävät yrityksesi palveluista ja tuotteista kiinnostuneiden liidejä, joihin voit olla suoraan yhteydessä.

REFERENSSEJÄMME

Kustannustehokkaat kotisivut WordPress -alustalla

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, käytettävyys, hakukoneystävällisyys ja laadukas ulkoasu. Jotta nämä kaikki toteutuvat, teemme sivusi maailman suosituimmalla kotisivualustalla, WordPressillä.

Sinun kotisivut ovat meille äärimmäisen tärkeät ja sen vuoksi emme suostu tekemään sekundaa. Meidän ajatus on, että kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan huolella. Lisäksi tiedämme, että sivujen julkaisu ei ole projektin päätepiste, vaan silloin ollaan vasta lähtösuoran päässä.

Ota yhteyttä

Alkaen 640 €

Sisältäen:

-Domain + ylläpito vuodeksi
-Yhden sivun WordPress kotisivut
-Ulkoasu asiakkaan valitsemana
-Responsiivisuus – toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella
-Pohja hakukoneoptimoinnille
-Kävijäanalytiikka
-SSL ja tietoturva + GDPR
-20 sähköpostiosoitetta
-Lomakkeet, blogi

HINNASTOLASKURI

Miten etenemme asiassa?

Ota yhteyttä

Helpoin tapa aloittaa kotisivujen suunnittelu ja toteutus on soittaa meille tai laittaa meille viestiä. Voimme yhdessä käydä läpi palvelutarpeesi.

Aloituspalaveri

Pidämme palaverin (yleensä etänä), missä käymme läpi sivuston tavoitteet, asiakaskohderyhmän, sisällölliset tarpeet sekä luomme toteutukselle askelkohtaisen aikataulun.

Sisältö

Kotisivut tarvitsevat ainakin teksti- ja kuvasisältöä, mutta usein myös videoita. Tekstin pitää olla myyvää, kuvien laadukkaita ja videoiden kiinnostavia. Sisältö tulee yritykseltäsi tai vaihtoehtoisesti voit ostaa meiltä sisällöntuotantoa.

Tekninen toteutus

Toteutamme sivuston ulkoasutoiveittesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja. Toteutusvaihe kestää yleensä 3-5 viikkoa, riippuen sivustojen laajuudesta.

Ylläpito ja huolenpito

Filosofiamme on, että sivujen julkaisu on vasta projektin välietappi, ei päätepiste. Haluamme ottaa sivut siipiemme alle myös jatkossa. Ylläpidämme ja huolenpidämme sivustoja alkaen 95,00 euroa kuukaudessa.

Markkinointi ja kävijät

Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät. Teemme markkinoinnin puolestasi, korvausta vastaan.

HINNASTOLASKURI

Uusimpia kotisivuprojektejamme

Olet meille tärkeä

Nämä asiat tekevät meistä oikean kumppanin sinulle

Olemme ammattilaisia saamaan sivut näkyvään hakukoneissa. Teemmekin jokaiselle rakentamallemme sivustolle hakukoneoptimoinnin (SEO). Lisätietoja hakukoneoptimoinnin palveluistamme saat tästä.

Hinnastolaskuri auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon kotisivujen suunnittelu ja toteuttaminen maksavat. Pystymme määrittelemään hinnan, sillä tiedämme, mitä tietynlaisilla ominaisuuksilla varustettujen sivujen tekeminen todellisuudessa maksaa.

Arvioimme lopullisen hinnan, kun käymme kanssanne läpi sivuston tarpeen.

Voit soittaa meille 8:00-20:00 välisenä aikana. Jos emme juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan, soitamme takaisin.

Asiakkaanamme, voit lähettää meille tukipyynnön kotisivujemme kautta. Vastaamme tukipyyntöihin arkisin 24 tunnin sisällä.

Pyrimme ratkaisemaan tukipyynnöt 48 tunnin aikana.

Sivuston aktiiviseen ylläpitoon kuuluu järjestelmien pitäminen ajantasalla sekä analytiikan seuraaminen. Ilmoitamme myös hyvissä ajoin, mikäli sivuille on tulossa mahdollisia huoltokatkoja. Me autamme sinua pitämään kotisivusi parhaassa mahdollisessa terässä ja turvallisena.

Monesti on kätevää, että kaikki mainonnan palvelut saa samasta toimistosta. Meillä onkin kalusto ja resurssit tehdä myös sisältö sivuillesi, kuten videot, kuvat ja tekstit, käännöksineen. Tämä säästää aikaa.