Miksi satsata laadukkaisiin kotisivuihin, kun ne voi tehdä vaikka itse?

Vastaus kysymykseen on: jotta kotisivusi ajavat asiansa eli kasvattavat brändiäsi, kohentavat imagoasi ja lisäävät myyntiäsi.

Joka kolmatta ostotapahtumaa edeltää tänä päivänä vertailu verkossa. Tämän vuoksi laadukkaat kotisivut ovat äärimmäisen tärkeät.

Kotisivut eivät ole pelkästään yrityksesi digitaalinen näyteikkuna, vaan ne ovat kuin yrityksesi pienoiskoossa. Meistä kukaan ei halua asiakkaidemme ajattelevan, että yrityksemme on jämähtänyt menneisyyteen tai että yrityksemme haluaa piiloutua kilpailijoiden varjoon. Laadukkaat, ajassa olevat nettisivut vievät yrityksesi imagon sen ansaitsemalle tasolle ja saavat aikaan myyntiä.

Kotisivujen teko on helppoa ja se onnistuu nykyään lähes jokaiselta yläkouluikäiseltä. Laadukkaiden kotisivujen teko, niiden ylläpito ja huolenpito ovatkin sitten aivan toinen juttu.

Yrityksesi ansaitsee sivut, joilla on tarkoitus ja missä asiakkaan ostopolku on mietitty ennen sivujen pystyyn pykäisyä. Kotisivut ja niiden sisältö pitää rakentaa siten, että asiakkaasi löytävät yrityksesi hakukoneista ennen kuin he löytävät kilpailijasi.

Laadukkaiden kotisivujen tekijä tietää, että sivuston julkaisu ei ole projektin loppu – silloin ollaan vasta alkusuoralla. Meidät saat aina kiinni ja olemme rinnallasi kehittämässä digimarkkinointiasi.

REFERENSSEJÄMME

Käytämme alan suosituinta julkaisujärjestelmää, WordPressiä.

Kotisivujen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, käytettävyys, hakukoneystävällisyys ja laadukas ulkoasu. Jotta nämä kaikki toteutuvat, teemme sivusi maailman suosituimmalla kotisivualustalla, WordPressillä.

Käytämme kotisivujesi rakentamiseen vain WordPressin avoimen lähdekoodin editoreja ja lisäosia. Tämä mahdollistaa sen, että mikäli joskus myöhemmin kumppanuutemme päättyy, kuka vain toinen WordPress -osaaja pystyy jatkamaan kotisivujesi kanssa.

Kotisivusi ovat meille äärimmäisen tärkeät ja sen vuoksi emme suostu tekemään sekundaa. Meidän ajatus on, että kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan huolella. Lisäksi tiedämme, että sivujen julkaisu ei ole projektin päätepiste, vaan silloin ollaan vasta lähtösuoran päässä.

Pyydä tarjous

Kotisivujen TOP5

  • Älä usko, että halvalla saa hyvää. Jotain jätetään tekemättä, mikäli sivujen teko vaikuttaa liian edulliselta.
  • Mieti, kuka sivuja huoltaa. Sen ei kuulu olla sinä, koska sinua tarvitaan muualla enemmän.
  • Vaadi asiakaspalvelua ja ole valmis maksamaan siitä. Sivuja pitää päivittää, vähän kuin näyteikkunaakin.
  • Käytä teksteihin copywritingia. Sen alan ammattilaiset saavat sivuista myyvät ja sitä vartenhan ne ovat olemassa.
  • Asiakkaan ostopolku ja hakukonenäkyvyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Ne pitää suunnitella ennen sivustojen toteuttamista.

 

PYYDÄ TARJOUS

Miten etenemme asiassa?

Ota yhteyttä

Helpoin tapa aloittaa kotisivujen suunnittelu ja toteutus on soittaa meille tai laittaa meille tarjouspyyntö. Voimme yhdessä käydä läpi palvelutarpeesi.

Aloituspalaveri

Pidämme palaverin (myös etänä), jossa käymme läpi sivuston tavoitteet, asiakaskohderyhmän, sisällölliset tarpeet sekä luomme toteutukselle askelkohtaisen aikataulun.

Suunnittelu

Suunnittelemme ostopolun, hakukoneoptimoinnin ja graafisen ilmeen. Tässä välissä pidämme palaverin.  Jatkamme yhdessä teksti-, kuva- ja videosisällön suunnittelua.

Tekninen toteutus

Toteutamme sivuston ulkoasutoiveidesi mukaisesti. Pidämme huolen aikataulusta ja kysymme teiltä tarvittaessa lisätietoja sekä välikommentteja. Toteutusvaihe kestää yleensä 3-5 viikkoa, riippuen sivustojen laajuudesta. Testaamme sivuja usealla eri metodilla ennen sivustojen julkaisua.

Ylläpito ja huolenpito

Filosofiamme on, että sivujen julkaisu on vasta projektin välietappi, ei päätepiste. Haluamme ottaa sivut siipiemme alle. Huolehdimme sivuston ylläpidosta ja huolenpidosta. Tästä tärkeästä työstä veloitamme kuukausimaksun.

Markkinointi ja kävijät

Liian usein tehdään verkkosivut, joiden olemassaolosta ei tiedä kukaan ja joissa ei käy kukaan. Miksi? Meiltä saat hankittua myös sivustotrafiikin, eli kohderyhmääsi kuuluvat sivustokävijät. Teemme markkinoinnin puolestasi, korvausta vastaan.

PYYDÄ TARJOUS

Uusimpia kotisivuprojektejamme

Olet meille tärkeä

Nämä asiat tekevät meistä oikean kumppanin sinulle

Oikeastaan tärkein kotisivupalveluidemme onnistumisen mittari on se, että sivuillesi tulee trafiikkia ja että ne saavat aikaan myyntiä. Olemme ammattilaisia saamaan sivut näkyvään hakukoneissa. Pystymme myös analysoimaan sivujen aikaansaamia tuloksia ja kehittämään sivuja oikeaan suuntaan.

Voit soittaa meille 8:30-17:00 välisenä aikana. Jos emme juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan, soitamme takaisin.

Asiakkaanamme, voit lähettää meille tukipyynnön kotisivujemme kautta. Lupaamme ratkaista tukipyynnöt 48 tunnin aikana, mikäli ne ovat ratkaistavissa.

Sivujen aktiiviseen huolenpitoon kuuluu järjestelmien pitäminen ajan tasalla sekä analytiikan seuraaminen.  Käymme joka maanantai sivusi läpi – päivitämme WordPressin lisäosat ja katsomme että sivun linkit toimivat. Otamme yhteyttä, mikäli huomaamme jotain suurempaa päivitettävää. Ilmoitamme myös hyvissä ajoin, mikäli sivuille on tulossa mahdollisia huoltokatkoja. Me autamme sinua pitämään kotisivusi parhaassa mahdollisessa terässä ja turvallisena.

Monesti on kätevää, että kaikki mainonnan palvelut saa samasta toimistosta. Meillä on ammattikuvauskalusto ja resurssit tehdä myös sisältö sivuillesi. Voimme tehdä videot, kuvat, tekstien copywritingin, käännökset ja markkinoinnin omalla porukalla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa.

PYYDÄ TARJOUS

Mitä kotisivujen tilaaminen maksaa?

Tiimimme on tehnyt lähivuosina noin 200 kotisivua. Olemme oppineet matkan varrella paljon ja yksi suurimmista opeista on ollut se, ettei kotisivujen suunnittelun ja toteuttamisen hintaa kannata määrittää ilman tarvekartoitusta. Se ei palvele tilaajaa eikä meitä tekijöitä.

Kotisivujen suunnittelun ja toteutuksen hinta riippuu hyvin pitkälti siitä, mihin tarkoitukseen sivut tulevat, mitkä niiden kielivaihtoehdot ja sisältölaajuus ovat sekä siitä, mitkä ovat sivujen graafiset- ja toiminnalliset vaatimukset. Halutaanko kotisivuilla pelkästään viestiä ja kerätä lomaketietoja vai onko tarkoituksena tehdä verkkokauppa tai muuten toiminnallinen sivustokokonaisuus.

Paljon riippuu myös siitä, kuinka paljon valmista sisältöä on saatavilla ja onko tarkoitus satsata hakukoneoptimointiin myös sisällöntuotannon avulla.

Jotta saisit jotain kuvaa hinnasta, voimme kertoa veloituksemme olevan 80 € / tunti (ALV 0). Yleensä sivujen suunnittelu ja toteutus vievät meiltä aikaa 10-30 tuntia, joskus jopa 50 tuntia.

Huolenpitopalvelumme hinnoitellaan vasta sivustojen julkaisun aikoihin, sen jälkeen kun olemme keskustelleet huolenpidon tarpeista. Mikäli arvioimme, että teemme keskimäärin tunnin töitä kuukaudessa, huolenpidon veloitus julkaisun jälkeen on 80 € (ALV 0) / kuukausi.

PYYDÄ TARJOUS

Tarjouspyyntölomake