Erotu kilpailijoista laadukkaalla äänellä

Kuulo on yksi ihmisen tärkeimmistä aisteista. Hyödynnätkö sinä ääntä mainonnassasi? Oletko koskaan miettinyt, miltä yrityksesi voisi kuulostaa? Me voisimme auttaa!

Äänen merkitys kasvaa vuosi vuodelta

1. Suomalaiset viettävät yhä enemmän aikaa äänten äärellä, kuunnellen Spotifyta, äänikirjoja ja podcasteja.
2. Radion kuuntelun määrä on hyvin vakiintunut ja radiomainokset ovatkin varsin tehokas keino tavoittaa ihmisiä.
3. Laadukas sisällöntuotanto tarvitsee audiorikasta materiaalia vahvistaakseen videoiden ydinsanomaa.

Ota yhteyttä

Toistot luovat muistijälkiä | Hyvin tehty äänituotanto kestää aikaa

Kuulo on yksi ihmisen tärkeimmistä aisteista. Korvamadoksi jäänyt musiikkikappale, radiomainos tai äänilogo voivat pysyä kuulijan mielissä vuosikausia.

Kaikki perustuu toistoihin ja sen vuoksi yritykselläsi olisi hyvä olla oma äänimaailma. Potentiaalisen asiakkaan aistit heräävät hetkellä, kun he kuulevat yritykseesi viittavan äänen.

Hyvin tehty ääni kestää aikaa. Samasta musiikkikappaleesta voi käyttää eri osia eri aikoina - biisin kertosäettä vaikka aina videon tai mainoksen lopussa.

Ota yhteyttä

Alkaen 490 €

Sisältäen:

  • 10 sekunnin äänimainos
  • Äänimainoksen käsikirjoitus
  • Äänimainoksen spiikkaus
  • Musiikki
  • Editointi
  • Immateriaalioikeudet
RADIOMAINOSTEN TUOTANTO

Tuotamme radiomainoksia kaikkiin tarpeisiin

Olipa tarpeesi kustannustehokas radiomainos paikallisradioon tai alusta asti tarkkaan hiottu suuremman tuotannon mainos, olemme oiva valinta kumppaniksi toteuttamaan spottisi.

Voit valita mainokseesi paikallisen spiikkaajan ja musiikin musiikkipankista. Vastaavasti voimme hankkia mainokseesi tunnettuja suomalaisia spiikkaajia ja ammattitason musiikintuottajat.

HINNASTOLASKURI

Äänimainokset tapahtumiin kustannustehokkaasti

Tapahtumat ovat loistava paikka tavoittaa potentiaalisia asiakkaita. Koska tapahtumissa ollaan hyvällä tuulella ja vastaanottavaisia, voidaan äänimainoksista tehdä myös varsin persoonallisia ja humoristisia.

HINNASTOLASKURI
Evigo-Mainostoimisto-Mediatalo-tapahtumamarkkinointi

Äänikirjat ja podcastit tarvitsevat tekijänsä

Saavutettavuus on tärkeää nykypäivänä. Ihmiset viettävät suuren määrän ajastaan kuunnellen podcasteja, Spotifyta sekä äänikirjoja. Näiden uusien medioiden hyödyntämisessä on valtava potentiaali ja mahdollisuus.

Äänikirjat

Äänistudiomme ja ammattispiikkaajamme ovat hyvä kombo laadukkaiden äänikirjojen tuotantoon. Editoimme äänikirjat valmiiksi kokonaisuudeksi kustannustehokkuutta unohtamatta.

Podcastit

Haluatko kertoa tärkeän asiasi äänen avulla kuulijoillesi? Studiollamme voit äänittää podcastit itse tai voimme tehdä kaiken yhdessä.

HINNASTOLASKURI